Logo
Insatech Vials Billede 2

For at få de bedste forudsætninger for et pålideligt analyseresultat, er det afgørende at udtagende prøver behandles på den rette måde, og dette er afhængig af hvad din prøve indeholder. Sievers certificerede TOC vials fås i forskellige udgaver så du kan få det prøveglas der passer bedst til netop din applikation.

Sievers Vials produktprogrammet indeholder følgende:

  • Certified Low TOC Vials (<10 ppb)
  • Pre-Acidified TOC Vials
  • Dual Use - Conductivity & TOC (DUCT) vials
  • Clean-packaged vials 
  • med flere

Kontakt vores produktekspert

Insatech 5 Vials TOC 1

Hvorfor anvende certificerede vials?

Når du måler TOC på laboratoriet eller i renrum, er der ofte tale om meget lave niveauer af Total Organisk Carbon, hvilket gør selve analysen meget følsom. Kontamineringer fra omgivelser, usikkerheden på de anvendte referencestandarder, rester fra tidligere analyser og lignende kan bidrage til fejl på målingen. Hvis en analyse fejler, koster det tid at skulle køre analyse igen, eventuelt udtagelse af nye prøver og i værste fald ikke planlagte produktionsstop. For at fjerne nogle af de variabler der kan bidrage til fejl i måledata, er det afgørende at anvende certificerede vials, da du herved oplyses om maximal TOC-bidrag.

TOC vials er fundamentet for et godt analyseresultat

Prøver der skal udtages og analyseres på laboratoriet for Total Organisk Carbon, kan være følsomme, og selv de mindste uregelmæssigheder kan skabe tvivl omkring, hvorvidt dine TOC-resultater er pålidelige. Ved at anvende certificerede TOC vials tager du kontrollen over hvor stort et bidrag de kan give til dit måleresultat. Har du derimod mindre følsomme processer, findes der også standard vials, som ikke har gennemgået den samme skrappe kontrol.

Vial Production 2

Certificerede < 10ppb TOC vials

Ved analyse af kritiske prøver såsom vandprøver der skal være i henhold til USP <643>, EP 2.2.44 eller JP16 2,59 pharamacopoeia krav, eller rengørings valideringsprøver, er det vigtigt at anvende certificerede vials.

Sievers vials, der er certificerede til under 10ppb, er alle omhyggeligt renset for organisk materiale med et avanceret produktionsudstyr, som er valideret i henhold til ISO 9001 kvalitetssystem. Hvilket betyder, at hvert parti kvalitetstestes, og et overensstemmelsescertifikat medfølger hver eneste kasse. Derved garanteres kvaliteten af hver enkelt vial og risikoen for en potentiel fejlkilde er derved reduceret. De certificerede vials fås også med plastikindpakning, disse er især velegnet til analyser i særligt kontrollerede miljøer såsom renrums analyser.

Insatech har vials til alle applikationer.

  • Bredt udvalg af Sievers vials til alle applikationer
  • ”Pre- acidified” Vials særligt velegnet til rengørings validerings prøver.
  • DUCT vials, når du ønsker at måle TOC og ledningsvene i en og samme vial

Læs her om de forskellige typer vials

Har du lysfølsomme TOC prøver?

Nogle TOC-prøver er lysfølsomme, og vil blive nedbrudt ved eksponering. Her er det afgørende at din prøve bliver beskyttet mod udefrakommende lys, allerede fra udtagelsestidspunkt. Dette kan gøres med Amber vials fra Sievers, de overholder alle krav, og fås selvfølgelig også med certificerede TOC værdi ned til < 10ppb.

Skal du bruge TOC vials, men er i tvivl om hvilken der er bedst egnet til din applikation, så kan vi hjælpe dig

Find den rette type vial sammen med vores ekspert

Akkrediteret on-site TOC kalibrering

Vidste du at vi kan udføre din næste kalibrering af dit TOC-instrument akkrediteret? 

Ofte er det ressourcekrævende at skulle holde viden opdateret til at kunne udføre service og kalibreringer, på alle de instrumenter der anvendes rundt omkring i produktionen. Derfor kan du med fordel outsource denne opgave til os. Vi har en ISO 17025 akkreditering på on-site kalibrering af TOC og vores kalibreringsteknikkere certificerede serviceteknikere på Sievers TOC produktprogram.

Så hvis du ikke selv ønsker at bruge tid og ressourcer på at vedligeholde og kalibrere dit TOC-instrument, så kontakt os, så vi kan finde den bedste løsning til dig.

Insatech Vials Analyse 1
Insatech Medarbejdere Website SON Red
KONTAKT VORES EKSPERT

Sarah Omø Nielsen

Product Manager - Analytical


Tlf: +45 2761 4517

Email: Sarah.Nielsen@insatech.com

Skriv til Sarah

Relaterede produkter

Insatech Reference Standarder 1

Sievers TOC reference standarder

Certificerede TOC referencestandarder, der anvendes til verifikation og justering af TOC instrumenter

TOC - Total Organic Carbon

Måling af Total Organic Carbon (TOC) fra ultrarent vand til procesvand. Kontroller vandkvaliteten.

TOC vials fra Sievers

Sievers TOC Vials er kompatible med de fleste TOC mærker der findes på markedet inkl. 

  • Sievers
  • Shimatzu
  • OI Analytical
  • Teledyne-Tekmar
  • Skalar

Sievers certificerede TOC vials

Indpakning til anvendelse i renrum

Med Sievers Certified Blue er papindpakningen skiftet ud med en genanvendelig polypropylene kasse. Papircertifikater og labels er udskiftet med plastik labels og stregkoder så certifikatet kan læses digitalt. På denne måde er de produceret i henhold til ISO 7 om renrum

Sievers Certified Blue TOC Vials

Produktbrochure Reference materialer og vials

  • Sieveres Consumables Katalog
    English | pdf

Fandt du ikke det du søgte?

Leder du efter noget bestemt materiale, så skriv til os. Så vil vi forsøge at finde det til dig, og sende det hurtigst muligt.

Udfyld kontaktformular

Få tilsendt materiale

Samtykke til opbevaring af indtastede oplysninger *


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Tilbage til toppen

Search