Produkter » Kapacitans

Medium_princip_ker

Celler med en intakt cellemembran kan fungere som bitte små elektriske kondensatorer, når de udsættes for et elektrisk felt. Den ikke-ledende natur af cellemembranen tillader, at den kan polariseres. De frie ioner i dit medie og de frie ioner i cellens indre cytoplasma opbygger en ladning hen over den ikke ledende cellemembran. Jo flere celler der er i dit medie, jo mere ladning opbygges, og jo større kapacitans detekteres med Hamiltons in-line systemer. Den målte kapacitans er direkte proportional med membran volumenet af dine levende celler, og signalet kan lineariseres til celletal m.m.
Det unikke ved dette måleprincip er at døde celler med en brudt cellemembran ikke kan polariseres og dermed ikke detekteres. Ligeledes bidrager andre partikler og luftbobler heller ikke til signalet. Du får derfor fuldt indblik i væksten for kun de levende celler i din fermentering/dyrkning og du kan med det samme følge udviklingen som følge af ændringer i føde, substrat, temperatur m.m. uden at skulle vente på svar fra de traditionelle tidskrævende laboratoriers celletalsbestemmelser.


Hamiltons in-line systemer, til måling af levende celler, bruges til forskning/udvikling samt til overvågning og styring i produktionsskala i alle pharmaceutiske og bioteknologiske industrier samt i bryggeribranchen. Du kan finde mere information om selve udstyret i linket øverst til venstre eller ringe til os og høre nærmere om optimering med in-line måling af levende celler i dine fermenteringer. Af nedenstående link til Hamiltons hjemmeside kan du finde yderligere information, downloade artikler m.m.  

Gå til Hamiltons hjemmeside - klik her: Hamilton - og læs mere om følgende:

Kontakt mig

Udfyld nedenstående felter, klik send, og vi vil kontakte dig snarest muligt.