Logo

Vaisalas Continuous Monitoring System (CMS) er en løsning designet til at overvåge forskellige miljøparametre såsom temperatur, luftfugtighed, differenstryk, CO2-niveauer og andre kritiske faktorer i kontrollerede miljøer som renrum, lagre, laboratorier og produktionsfaciliteter. Systemet giver dig realtidsovervågning, alarm og rapporteringsfunktioner, der er med til at sikre, at du overholder lovmæssige krav samt opretholder produktkvalitet og sikkerhed.

Læs mere om Continuous Monitoring System
17RESULTATERNULSTIL
Insatech Vaisala Viewlinc 5 16 9
Continuous Monitoring System

Vaisala viewLinc Continuous Monitoring System

ViewLinc er et continuous monitoring system, der kan overvåge flere parametre såsom temperatur, relativ fugtighed, dugpunktstemperatur, CO2, differenstryk, dørkontakter og meget mere. Softwaren sikrer desuden dataintegritet med et revisionsspor, adgangskontrol, kryptering og kan hjælpe dig med at overholde GxP guidelines samt standarder som FDA 21 CFR Part 1, EU Annex 11, ICH med mere.

Insatech Vaisala LIFT Viewlinc Application Programming Interface API 800X450 16 9
Software

Vaisala viewLinc Application Programming Interface (API)

Dette API (Application Programming interface) hjælper dig med at integrere data fra viewLinc server softwaren i andre systemer såsom bygnings­automations­systemer, Manufacturing Execution System og Data Historian

Insatech Vaisala LIFT Viewlinc Data Integration OPC UA 800X450 16 9
Software

Vaisala viewLinc OPC UA Server

Vaisalas OPC UA Server giver dine OPC UA-kompatible systemer mulighed for at hente data fra dit Vaisala viewLinc Continuous Monitoring System.

Insatech Vaisala Jade Smart Cloud Screens 16 9
Continuous Monitoring System

Vaisala Jade Smart Cloud

Vaisala Jade Smart Cloud er en pålidelig, fleksibel og effektiv online løsning til overvågning af luftfugtighed- og temperatur. Data bliver opsamlet af trådløse dataloggere og sendt til clouden via et Access Point. Du kan samle data fra flere lokationer i den samme cloudløsning, hvilket øger synligheden og gør det nemt for dig at overvåge dine applikationer, lave procesforbedringer og vedligehold.

Insatech Vaisala PROD AP10 Vaisala Clean Room Antenna 2021 1280X960 16 9
Access Point

Vaisala AP10 Access Point (viewLinc)

VaiNet Access Point AP10 er en trådløs netværksenhed til Vaisalas proprietære LoRa®-baserede trådløse teknologi: VaiNet. AP10 kan forbinde op til 32 trådløse RFL100 dataloggere til Vaisalas viewLinc Enterprise Server-software, version 5.X og nyere.

Insatech Vaisala PROD CA10 2 1280X960px 16 9
Access Point

Vaisala CA10 Cloud Access Point (Jade)

Cloud Access Point CA10 er en del af Vaisala Jade Smart Cloud-systemet. CA10 er en trådløs netværksenhed, der forbinder CWL100-dataloggere til Jade Smart Cloud-tjenesten. CA10 gør det muligt at overføre data fra dataloggerne til clouden samt styre dataloggerne fra clouden. Access pointet kræver en internetforbindelse for at kunne fungere.

Insatech Vaisala PROD Vainet RFL100 Both Probes 1280X960px 16 9
Temperatur

Vaisala RFL100 trådløs datalogger (viewLinc)

Vaisalas RFL100 er en trådløs datalogger, der kan anvendes til måling af temperatur, temperatur og luftfugtighed eller procentdel CO2 i rum og kamre. Målingen bestemmes af den føler du vælger at tilslutte. Loggeren anvender Vaisalas LoRa® baserede trådløse VaiNet teknologi, som gør det muligt for loggeren at kommunikere over 100 meter indendørs.

Insatech Vaisala DL2000 Temperatur Og Luftfugtigheds Datalogger 16 9
Temperatur & luftfugtighed

Vaisala DL2000 temperatur- og luftfugtighedslogger (viewLinc)

Vaisala DL2000 dataloggeren bruger kalibrerede temperatur- og fugtighedssensorer til at give dig nøjagtige og stabile målinger, derudover har du mulighed for at tilvælge en analog indgangskanal til andre parametre og dørkontakter. Loggeren har en god nøjagtighed og optager samt lagrer data direkte på målepunktet, hvilket sikrer, at ingen data går tabt på grund af strøm- eller netværksnedetid.

Insatech Vaisala Mid Range Dataloggere 16 9
Temperatur & luftfugtighed

Vaisala Mid-range datalogger (viewLinc)

Vaisalas Mid-range dataloggere er designet til den tidlige fase af lægemiddel- og enhedsudvikling, hvor hastighed og økonomi er afgørende. MR-loggerne er nemme at installere samt konfigurere og de kan anvendes i driftsmiljøer mellem -55...+50 °C.

No results found

Vaisalas Continuous Monitoring System

Systemet består typisk af sensorer placeret strategisk i det overvågede område, som kontinuerligt indsamler data om de specificerede parametre. Disse data transmitteres derefter til en central overvågningsenhed og efterfølgende til en softwareplatform, hvor de bliver behandlet, analyseret og gemt. Du kan få adgang til disse oplysninger eksternt via et webbaseret interface eller dedikeret softwareapplikation.

Vaisala CMS tilbyder funktioner såsom tilpassede alarmmeddelelser ved out-of-spec tilstande, datalogning og trendanalyse samt revisionsstier. Derudover er der mulighed for integration med andre systemer såsom bygningsstyringssystemer (BMS) eller overordnede kontrol- og dataopsamlings (SCADA) systemer.

Alt i alt giver Vaisala Continuous Monitoring System dig en pålidelig og skalerbar løsning til at holde miljømæssige forhold inden for specificerede grænser og sikre integriteten af følsomme processer.

Funktioner

Vaisalas Continuous Monitoring System inkluderer funktioner såsom:

Compliance sikring: Systemet hjælper dig med at opfylde lovmæssige krav ved at levere præcis og kontinuerlig overvågning af kritiske parametre. Dette er særligt vigtigt inden for Pharma & Life Science, sundhedsvæsenet, føde- og drikkevarer samt fremstilling, hvor overholdelse af standarder og regulativer er afgørende.

Dataintegritet: Dataintegritet er afgørende for kritiske miljøer, hvor selv små afvigelser kan have betydelige konsekvenser. Vaisalas CMS sikrer dataintegritet gennem sikker datalagring, krypterede kommunikationsprotokoller og robuste databehandlingsfunktioner.

Skalérbarhed: Systemet er designet til at skalere med facilitetens behov, uanset om det er et lille laboratorium eller en stor fabrik. Yderligere sensorer og overvågningspunkter kan nemt tilføjes efter behov, hvilket sikrer, at systemet kan tilpasse sig ændrede krav over tid.

Fjernadgang: Du kan få adgang til overvågningsdata og systemkontrol via fjernadgang, hvilket gør det muligt at monitorere og styre systemet så længe du har en internetforbindelse. Denne funktion er særligt værdifuld for organisationer med flere lokaliteter eller distribuerede operationer.

Rapportering og analyser: Vaisalas CMS inkluderer typisk rapporterings- og analyseværktøjer, der gør det muligt for dig at generere tilpassede rapporter, analysere historiske datatendenser og identificere områder til optimering eller forbedring. Denne datadrevne tilgang kan hjælpe din organisation med at forbedre effektiviteten, reducere spild og forbedre den samlede ydeevne.

Forskellen mellem et Continuous Monitoring System (CMS) og et Building Management System (BMS)

Vaisalas Continuous Monitoring System (CMS) og Bygningsstyringssystem (BMS) tjener forskellige formål, selvom de kan overlappe i nogle funktioner inden for visse sammenhænge. Her kan du læse om nogle af de vigtigste forskelle:

Continuous Monitoring System

Omfang og Fokus

Vaisalas Continuous Monitoring System fokuserer primært på overvågning af miljøparametre såsom temperatur, luftfugtighed, CO2-niveauer, differenstryk og andre kritiske faktorer i kontrollerede miljøer som renrum, laboratorier, lagre og produktionsfaciliteter. Det er designet til at sikre overholdelse af lovgivningsmæssige krav, opretholde produktkvalitet og overvåge forhold, der kunne påvirke processer eller produkter.

Funktionalitet

CMS'et er primært fokuseret på kontinuerlig overvågning, alarm og rapportering af miljøparametre. Det giver realtidsdata om forholdene inden for kontrollerede miljøer og alarmerer brugerne om afvigelser fra specificerede grænser. Det inkluderer typisk funktioner såsom datalogning, trendanalyse og fjernadgang.

Målrettede Miljøer

Systemet implementeres typisk i miljøer, hvor præcise miljømæssige forhold er afgørende for produktkvalitet, procesintegritet eller lovgivningsmæssig overholdelse. Dette inkluderer industrier som farmaceutisk, sundhedsvæsenet, fødevarer, drikkevarer og produktion.

Building Management System

Omfang og Fokus

Bygningsstyringssystemet er et bredere system end CMS, der er ansvarligt for at styre og kontrollere forskellige bygningsinstallationer og -tjenester, herunder HVAC (opvarmning, ventilation og aircondition), belysning, strøm, sikkerhed, brandsikkerhed med mere. Systemet fokuserer på at optimere bygningsydelsen, energieffektivitet, beboerkomfort og generel driftsfunktionalitet.

Funktionalitet

BMS'et integrerer og styrer flere bygningsinstallationer for at sikre effektiv drift eller beboerkomfort. Det kan omfatte funktioner såsom temperaturstyring, planlægning, energistyring, fejldetektion og alarmovervågning. BMS tillader ofte centraliseret styring og automatisering af forskellige bygningsinstallationer gennem en enkelt grænseflade.

Målrettede Miljøer

Bygningsstyringssystemet installeres i kommercielle, institutionelle eller industrielle bygninger for at styre den samlede bygningsinfrastruktur og -tjenester. Det findes almindeligt i kontorbygninger, hospitaler, skoler, hoteller, indkøbscentre og produktionsfaciliteter.

Selvom der kan være visse overlap i funktioner, især når det gælder overvågning af miljømæssige forhold inden for bygninger, tjener CMS og BMS generelt forskellige formål og imødekommer forskellige krav inden for deres respektive domæner.

 

Tilbage til produktoversigten
Tilbage til toppen

Search