Produkter » PLICS KONCEPT

Medium_plics-farbe
Easy is better
plics ® gør måleteknologi enklere end nogensinde før: fra udvælgelse og bestilling, opsætning og idriftsættelse, helt frem til vedligeholdelse og service. VEGA har tænkt dette "easy is better" princip igennem, helt ned til mindste detalje. Som følge heraf er plics ® i stand til at løse de mest krævende måle opgaver der beskæftiger sig med niveau, niveauindikering og tryk.
I alle former for tanke og siloer selvom processen er kold, varm, vakuum eller overtryk, aggressiv og vedhæftende medier. Plics® er fordelagtigt med hensyn til sikkerhed samt pålidelighed i alle applikationer

plics® modulkoncept
VEGA plics® konceptet har simplificeret verdenen af måleteknologier. Konceptet er baseret på et modulært system, kundetilpassede procestilslutninger og standardiserede metoder til justering.
Fokus i nyudviklingen går ud på, at simplificere og standardisere anvendelsen af måleinstrumenterne, så det gøres nemmere for brugeren. 

Huse:
Alle, der arbejder med instrumenter, ved hvor irriterende det er, at skulle løsne et stort antal skruer for at komme ind til klemmerne for derefter, at skulle bruge tid på, at få pakningen til at sidde korrekt inden samling.

Huset fås i syv forskellige versioner: single kammer eller dobbeltkammer i plast, elektropoleret (en utrolig glat overflade anvendes bl.a i Phama og fødevare industrien), aluminium og til sidst et robust hus til de vanskelige omgivelser i rustfrit stål, alle fås med eller uden godkendelser.

 


Justerings- og displayenhed:
plics® anvender det samme elektronik-koncept til alle måleprincipper.
Instrumentjustering direkte på sensoren er endnu nemmere, takket være det reviderede justerings- og displayenhed PLICSCOM.
PLICSCOM tilbyder mange flere muligheder end tidligere justeringsmoduler. Displayet anvender dot matrix, hvilket giver mulighed for grafisk visning af ekko- og trendkurve, tag nr., BAR, PSI, meter, m3 m.m. - der er også mulighed for backup af et instrument. Hvis man har en tank med samme dimension er det muligt, at kopiere data fra en sensor til en anden sensor.·    Ét modul til alle VEGA instrumenter
·    Nem justering via 4 knapper
·    Klar tekstindikation
·    Måleværdier med enheder
·    Ekkokurver
·    Stænktæt med huset åbent
·    Baggrundsbelyst display
·    Nem navigation, menuer i træstrukturMontage i sensorEksternt display og justeringsenhed kan monteres op til 25 m fra instrumentetElektronik:

plics® anvender det samme elektronikkoncept til alle måleprincipper. Elektronikkerne har en klar identifikation i form af label. Endvidere er alle typer kodet, så de ikke anvendes i andre instrumenter, end hvor de hører til.


 
·    2-Leder
·    4-Leder
·    Profibus PA
·    Foundation Fieldbus

·    Kontaktløs
·    Potentialfri relæ
·    Transistorudgang
·    2-Leder
·    NAMUR

VEGA’s nye plics®plus koncept med en bemærkelsesværdig mere effektiv elektronik, er den nye generation af radar-sensorer endnu bedre tilpasset kravene fra de mange forskellige applikationer og industrier
Andre fordele ved plics®plus serien er lavspændingsforsyning på 9.6V, hurtigere signalbehandling, bedre målenøjagtighed v.h.a. mere effektive mikroprocessorer og et ekstra GSM/GPRS modul for trådløs data transmission fra fjerntliggende enheder.
Datahukommelse på 100.000 måleværdier og event log med real-time information forenkler analyse og diagnostik af applikationerne.

Nem montering
·    Alle instrumenter forbindes ens
·    Altid ideal montering p.g.a. af det 330° drejelige hus
Aftagelige klemmer – fjederbelastede
·    Tilslutning uden brug af værktøj
·    Nem tilslutning selv ved ugunstig placering af instrumentet
·    Beskyttelse mod polaritetsfejl og kortslutning
Udskiftning af elektronikken
·    Nem udskiftning
·    Ingen mekanisk belastning


Software:
Nye, ultrahurtige mikroprocessorer forsyner med mere kraft til signalanalyser og muliggør komplekse proces algoritmer. Moderne elektronik komponenter giver mulighed for en endnu uset signal evaluering og en bedre differentiering mellem produktniveau og tank installation. På grund af den væsentlig hurtigere signalbehandling, kan sensorerne følge hurtige skift i niveauet.


Dette understøtter den seneste trend i markedet, hvor man implementerer mindre tanke med kortere fylde og tømningscyklus.
I udviklingsprocessen har der været særlig fokus på, at sikre total justeringskompatibilitet mellem eksisterende og nye instrumenter. Alt passer sammen, nye sensorer og eksisterende justeringssoftware og vise versa, nye radar elektronikker med eksisterende huse og antenner.Nye barriere til applikation i Gas-Ex og Støv-Ex


De nye plics@plus elektronikker kan forsynes fra 9,6 VDC, 4…20 mA egensikker loop (Ex ia) hvilket er en stor fordel i forhold til de eksisterende versioner, det betyder, at kunden kan tilslutte en typisk zener-barriere på markedet.
I Ex-d udgaven sidder ledningsterminaler og elektronik i eget kammer, adskilt fra resten af huset med en tryktæt glasprop. I denne prop er der indstøbt ledninger til husets andet kammer, hvor display/justeringsmodulet sidder. Dette modul er lavet i egensikker (ia) udførelse, og det er derfor muligt, at afmontere beskyttelsesdækslet og ændre i instrumentets opsætning, imens det stadig sidder i et eksplosionsfarligt område.
Nyudvikling og reduktionen af den tilladte min. forsyningsspænding har medført, at Ex d barrieren kan virke fra min. 14 VDC, hvilket skyldes de nye plics@plus elektronikker. De tidligere versioner skulle have min. 20 VDC.


VEGA kvalitets styring
Kvalitet i udvikling og service

VEGA har en målsætning om at opfylde alle de krav, som stilles til en enkel og stabil Life Cycle Management, samt sikring af kompatibilitet i enheds integration. Dette er grunden til, at når det kommer til software og hardware udvikling, bruger VEGA anbefalingerne fra NE 105“Specifications for Integrating Fieldbus Devices in Engineering Tools for Field Devices” udarbejdet af NAMUR task force. VEGA understøtter også "Life Cycle Policy "retningslinjerne som er udarbejdet af FDT Group. Her sikre man at alle instrumenter tydeligt er mærket og udstyret med versionsnumre.

Kompatibilitet
Når der udvikles nye produkter eller eksisterende produkter får nye funktionaliteter, garanterer VEGA komplet kompatibilitet med tidligere produkter. VEGA arbejder både med nuværende og tidligere instrumentsoftware. Da instrumentsoftwaren ikke er bundet op til en fast DTM version, behøver kun en DTM version være til rådighed til brug på pc.

Kontakt mig

Udfyld nedenstående felter, klik send, og vi vil kontakte dig snarest muligt.

 

Downloads

Løsninger

Vi har igennem årene løst mange måle- og styringsopgaver i mange forskellige brancher, hver branche har sine udfordringer.

Herunder viser vi nogle af disse løsninger eller beskrivelse af et produkts muligheder.