Proces Dage 2014

Proces Dage 2014

Den 18. og 19. marts inviterede Insatech til Proces Dage '14 med 40 seminarer om procesoptimering. Det var to energiske dage, hvor Insatechs medarbejdere og partnere formidlede viden til 400 deltagere, som kom fra vidt forskellige brancher.

 

Medium_procesdage-logo-2014

Proces Dage 2014

To energiske dage med fokus på procesoptimering

Den 18. og 19. marts inviterede Insatech til Proces Dage '14 med 40 seminarer om procesoptimering og instrumentering, leverandørudstilling samt gode muligheder for at netværke. Det var to energiske dage, hvor Insatechs medarbejdere og partnere formidlede viden til 400 deltagere, som kom fra vidt forskellige brancher.
Procesoptimering - jobsikring for fremtidige generationer

Begge dage startede med, at gæstetaler Ernst Madsen, Automation&Industrial IT konsulent med 40 års erhvervserfaring fra automationsbranchen, holdt et oplæg om systematisk problemløsning i produktionen med udgangspunkt i LEAN-metoden. Ernst Madsens oplæg samt direktør i Insatech, Alan Christoffersens velkomsttale havde det tilfælles, at de satte emnet procesoptimering ind i et større perspektiv. De argumenterede begge for, at man kan anskue procesoptimering som en slags jobsikring for fremtidige generationer, da det er essentielt, at vi i Danmark får en meget billigere produktion således vi kan holde arbejdspladserne i landet.

40 seminarer og 19 leverandørudstillinger

Alle seminarer varede en time og i løbet af den tid fik deltagerne et overblik over mulighederne for at optimere målinger i processen, kalibreringsprocedurer, vedligeholdelsesprocedurer mm. Det var en spørgelysten flok, der deltog i Proces Dage i år, så en del af seminarerne bar præg af, at der var en god dialog mellem Insatechs medarbejdere og seminadeltagerne.


Tid til at netværke

Insatech havde prioriteret, at der skulle være rig mulighed for at netværke, så der var indlagt mange pauser i løbet af dagene. I pauserne var der heftig aktivitet i udstillingsområdet, da 19 af Insatechs partnere havde udstillinger og stod klar til at besvare spørgsmål. Insatech havde også medbragt sine pharma- og marineløsninger, som blev præsenteret og demonstreret for alle, der måtte have lyst til at lære mere om dem.Skræddersyede kurser

Deltagerne tog fra Proces Dage med ny viden og redskaber til, hvordan de kan optimere deres proces og derved skabe besparelser for deres virksomheder. Da seminarerne kun varede en time var der mange af emnerne, som kun blev berørt meget overfladisk. Hvis der er behov for at få uddybbet nogle af de emner, vi berørte på de i alt 40 seminarer, vil vi meget gerne skræddersy et kursustilbud til din virksomhed. Du er velkommen til at kontakte Annette Henriksen, tlf. 5537-2095, og tage en uforpligtende snak. Du kan se en liste over aktuelle kurser her.

Seminarpræsentationer

Vi har samlet alle præsentationerne her, så du kan downloade dem.

Behov for produktinfo?

Vi vil meget gerne hjælpe dig med hvad end du må have have spørgsmål og behov for yderligere information om vores produkter. Skriv eller ring til Annette Henriksen, tlf. 5537-2095.

In English

Registrér dig her

Udfyld nedestående felter med dine kontaktoplysninger og klik 'Send'. Vi kontakter dig, når programmet er klar, så du kan vælge seminarer og bekræfte din tilmelding.
 

Downloads
Program og tilmelding
Proces Dage 2014 tilmelding - [Formularer og Certifikater]
Program 18. marts
Program 19. marts