Logo

Olieproduktion vil fortsat spille en rolle i overgangen til vedvarende energi, frem imod lukningen af olieudvindingen i Danmark i 2050. Indtil da, er der et behov for at holde den daglige produktion kørende. Samtidigt er der fokus på at mindske udledningen af CO2, hvilket dels gøres ved at energieffektivisere produktionen samt elektrificere den, og på længere sigt ved at undersøge om oliereservoirerne kan bruges til “Carbon Capture and Storage” (CCS). Derudover er der interesse i at bruge den nuværende infrastruktur i Nordsøen samt olieraffinaderierne i overgangen til Power-to-X.

Vi kan hjælpe dig med rådgivning omkring energieffektivisering og instrumentering til nye projekter inden for eksempel Power-to-X. Derudover kan vi hjælpe dig med instrumentering til den daglige drift samt servicering og kalibrering af dine eksisterende instrumenter. Vi sørger selvfølgelig for, at dine nye instrumenter kan klare opgaven og overholder dine krav til blandt andet SIL og ATEX.

Særligt relevante produkter for Olie & Gasbranchen:

Insatech Yokogawa Rotamass TI Prime RCUP25S Essentialdisplay Front 1440P 16 9

Yokogawa ROTAMASS TI Prime masseflowmåler (255 t / h)

Prime er en masseflowmåler, som er ideel til en bred vifte af applikationer, med mange muligheder for valg af procestilslutninger. Desuden har Prime-serien markedets laveste tryktab, og fås til en favorabel pris.

Insatech Yokogawa Rotamass TI Supreme RCUS38S Ultimatedisplay Front 1440P 16 9

Yokogawa ROTAMASS TI Supreme masseflowmåler (170 t / h)

Denne coriolismåler sikrer dig optimal performance, selv under de mest krævende driftsforhold, fra kryogene- til højtemperatursapplikationer med flows op til 170 t/h. Supreme byder blandt andet på den højeste nøjagtighed, samt industriens bedste nulpunktsstabilitet og er ydermere alsidig i optioner. Typiske applikationer er måling af smeltet svovl, højpræcisions batch- og doseringsoperationer m.m.

Insatech Yokogawa Rotamass TI Intense RCET34S Ultimatedisplay Front 1440P 16 9

Yokogawa ROTAMASS TI Intense masseflowmåler (50 t / h)

Denne robuste coriolismåler er designet til højtryksapplikationer. Med Intense-serien går sikkerhed og performance hånd i hånd, imens boks-i-boks designet minimerer indvirkninger af vibrationer i rørene. Intense benyttes blandt andet til hydrauliske applikationer, komprimerede gasser og offshore applikationer til f.eks. chemical injection. Flow op til 50 t / h.

Insatech Yokogawa Rotamass TI Hygienic RCEH40S Front 1440P 16 9

Yokogawa ROTAMASS TI Hygienic masseflowmåler (76 t / h)

Flowmåleren er specielt designet til fødevarer, bioteknologi- samt pharma-applikationer, med procestilslutninger i diverse clamps og mejeri-koblinger. Designet er kompakt, drænbart og tåler CIP / SIP. For at undgå at beskadige produktet, benyttes en lav excitationsfrekvens, samt lav flowhastighed. Hygienic-serien benyttes blandt andet ved fermenteringsprocesser, produkt kvalitetskontrol, styring af føde til bioreaktorer m.m. Flow op til 76 t / h.

Insatech Yokogawa Rotamass TI Giga RCEG2HS Ultimatedisplay Front 1440P 16 9

Yokogawa ROTAMASS TI Giga masseflowmåler (600 t / h)

Coriolis-serien til high-flow applikationer, selv med et maksimum flow på op til 600 t/h, er nøjagtigheden i det lave flowområde stadig god. Dette gør denne flowmåler ideel til applikationer som cementering af borehuller, boremudder, loading / unloading af produkt, distributionsnetværk og meget mere. Med Giga-serien tilbydes et bredt udvalg af procestilslutninger, der let matcher rør, så der ikke er behov for ombygninger. Ydermere er der ingen krav til lige rørstykker før og efter måleren. 

Insatech Yokogawa AXG Magnetisk Flowmåler Integral Type 16 9

Yokogawa AXG magnetisk flowmåler

AXG er Yokogawas high performance serie af magnetiske flowmålere til måling på ledende væsker, typisk vandapplikationer. Fås i størrelser fra 2,5...400 mm.

Insatech Yokogawa Ejx118a 16 9

Yokogawa EJX118A differenstryk

Med fastmonteret membranforsatse. Måleområde fra 20mbar op til 5 bar på 2 forskellige måleceller. Nøjagtighed 0,15% af span. Respons tid på 200 ms.

Insatech EJX130A 1

Yokogawa EJX130A differenstryk

Differenstrykstransmitter til højt statisk tryk. Måleområde fra 10 mbar op til 5 bar fordelt på 2 måleceller. Maks. tryk 320 bar. Nøjagtighed ± 0,04 % af span.

Insatech EJA120E 1

Yokogawa EJA110E differenstryk

Yokogawa standard performance differenstryktransmitter. Måleområde fra 5mbar op til 140 bar. Nøjagtighed ± 0,055 % af span. Stabilitet ± 0,1 % i 10 år

Insatech EJA120E 1

Yokogawa EJA120E lavt differenstryk

Differenstryktransmitter til lavt differenstryk. Måleområde fra 1 mbar op til 10 mbar. Nøjagtighed ± 0,2 % af span. Stabilitet ± 0,3 % i 1 år

Insatech EJA130E 1

Yokogawa EJA130E differenstryk

Differenstrykstransmitter til højt statisk tryk. Måleområde fra 10 mbar op til 5 bar fordelt på 2 måleceller. Maks. tryk 320 bar. Nøjagtighed ± 0,055 % af span.

Insatech Yokogawa Eja118e 16 9

Yokogawa EJA118E differenstryk

Med fastmonteret membranforsatse. Måleområde fra 20mbar op til 5 bar på 2 forskellige måleceller. Nøjagtighed 0,2 % af span. Respons tid på 200 ms.

Insatech EJA120E 1

Yokogawa EJX110A differenstryk

Yokogawa high performance differenstryktransmitter. Måleområde fra 1mbar op til 140 bar. Nøjagtighed ± 0,04 % af span. Stabilitet ± 0,1 % i 15 år

Insatech EJX120A 1

Yokogawa EJX120A lavt differenstryk

Differenstryktransmitter til lavt differenstryk. Måleområde fra 0,25mbar op til 10 mbar. Nøjagtighed ± 0,09 % af span. Stabilitet ± 0,15 % i 1 år

Insatech Additel ADT226 Adt226ex Front

ADT226 / 227 (Ex) multifunktionskalibrator

Additels bærbare multifunktionsproceskalibrator bringer funktionalitet og nøjagtighed til et helt nyt niveau. Derudover har den et design med intuitiv og let betjent touchscreen.

Insatech Additel ADT260EX+Pressure Module Final With 20000 16 9

Additel ADT260Ex egensikker håndholdt multifunktions datalogger

Additels 260Ex er en egensikker håndholdt multikanal datalogger med 8 forskellige kanalkonfigurationer. Med denne datalogger bliver du i stand til at måle og indsamle data for tryk, barometertryk, temperatur (RTD-prober tilgængelige) og elektrisk måling - i en bærbar enhed.

Ventiler

Find Aktuatorer, Butterflyventiler, Damp­konditionering, Filtre - Strainers, Kontraventiler, Kuglehaner, Reguleringsventiler, Sikkerhedsventiler og Tilbehør til ventiler

Find produkter og løsninger

Forside Billede Insatech Marts (113)

Produkter

Find alle vores produkter her

Insatech 2709 (33)

Bestil service og kalibrering

Har du brug for service eller kalibrering, så kan du se, hvordan vi kan hjælpe dig her.

Insatech Marts (53) (1)

Projektløsninger

Har du brug for styring og automation, så kan vi hjælpe dig med en totalløsning.

Tilbage til toppen

Search