Single-Use Instrumenter

Single-Use Instrumenter

Pendotech er een af verdens førende leverandører af instrumentering til Single Use Systemer

 

Medium_pendotech-logo

Single-Use Instrumenter


Insatech har indledt samarbejde med PendoTech, der et amerikansk firma lokaliseret i New Jersey.

De fokuserer på at levere værdiskabende produkter til forøget produktion, hovedsaglig til produkter afledt af cellekulturer og fermenteringer i bioteknologisk og pharmaceutisk industri.
Deres produkter er udviklet til at kunne bruges i applikationer fra første produktudvikling til endelig produktion af et godkendt præparat. En længere årrække i industrien har betydet at PendoTech på nuværende tidspunkt leverer  Single Use sensorer til ; tryk, temperatur, UV, flow og ledningsevnemålinger. Fælles for alle in-line måleceller er, at de produceres i ren rum faciliteter, som er ISO13485 og FDA registrerede, og alle medieberørte dele overholder USP Class VI.


Single-Use teknologien er det nye alternativ til biotek og pharmaceutisk industri til at anvende Single-Use Technology til deres procestrin. Alle procestrin modulopbygges og hele produktionen kan nemt skaleres op, blot ved at udskifte til større moduler. En sådan fleksibilitet gør det tidsbesparende at opbygge nye produktionsfaciliteter, som ellers traditionelt er forbundet med meget store omkostninger. Med Single-Use Technology minimerer man risici for krydskontaminering samt minimerer behovet for rengøring og validering af denne. Produktionstiden forbedres og mængden af kemikalier til rengøring reduceres, både en  økonomisk og miljømæssig fordel.

Som ordet indikerer, er Single-Use systemer engangs komponenter, derfor er der ikke behov for rengøring før og efter - alle dele leveres sterile og skal ikke genbruges.
Ud over de lavere omkostninger til etablering af systemet, så minimeres driftsomkostningerne, idet omkostninger til utility, arbejdskraft og råmaterialer (rengøringskemikalier) ligeledes reduceres.
Artikel I Bioprocess
http://www.pendotech.com/products/cell_removal/Filter_screening_article.pdf

Kontakt Insatech A/S  - Iben Kyndby - ik@insatech.com  for yderligere oplysninger og mulighederne indenfor Single-Use systemer.www.pendotech.comDownloads
Tekniske Specifikationer
Filter_Screening_Single-Use-Technology - [Tekniske Specifikationer]
Applikation