Nyheder/Danish Exporter of the Year 2017 - 27/10/17

Medium_nominee_logo_2017_v1

Danish Exporter of the Year 2017

Det er med stor glæde at vi kan meddele at vi er normineret til Danish Exporter of the Year 2017. Feltet er blevet indsnævret, og Insatech er en af de 5 finalister.

Vinderen af prisen har gjort en ekstraordinær indsats for at fremme dansk eksport, haft en innovativ tilgang til eksport og global afsætning, skabt overordentlig vækst i eksporten, samt et godt engagementsniveau i forhold til at styrke Eksportforeningens netværk.

Formålet med prisen er at vise, hvordan den vindende virksomhed har fået succes med eksport. På den måde vil Eksportforeningen øge videndelingen omkring 'best practice' inden for konkret eksportarbejde

Der vil blive afholdt en online afstemning fra mandag d. 6 november til og med mandag d. 20 november kl. 12.00, hvorefter eksportforeningens medlemmer og en komité bestemmer, hvilken virksomhed, der løber med prisen. For at hjælpe os med at vinde, kan du afgive din stemme via den mail eksportforeningen har udsendt til alle sine medlemmer.

Hos Insatech er vi glade og stolte over, at være normineret til Danish Exporter of the Year – vi arbejder altid benhårdt for at finde den helt rigtige løsning til vores kunder.

Vi er spændte på at se, hvem der får pladsen på Eksportforeningens ’Wall of Honour’ 

Du kan læse mere på eksportforeningens hjemmeside