Equflow

Equflow

Equflow er lokaliseret i Holland og fokuserer på at levere innovative flow sensorer, som tager højde for specifikke kundebehov.

 

Medium_equflow-intro

Equflow

Equflows kerne kompetence er at levere skræddersyede flowmålere der passer til deres kunders behov.

Virksomheden tror på bæredygtighed og mener at ved hjælp af Single-Use flowmålere, reduceres mængden af vand der anvendes på globalt plan til rengøring. 

Single-Use flowmålere
Equflow producerer unikke Single-Use flowmålere til både bioteknologisk og pharmaceutisk processer, og deres flowmålere kan tåle at blive steriliseret med gamma stråler, såfremt at dette er nødvendigt.  Equflow har udviklet et design, som gør det muligt at udskifte selve flowrøret på få sekunder og på den måde spare kostbar tid.

Single-Use flowmålere bliver anvendt i meget større skala end tidligere inden for Bioteknologisk og Pharmaceutisk industri, og produktserien med PVDF flowmålere og flowrør har stor succes. Dette skyldes at hver enkelt PVDF flowrør er pakket i separate pakker, som kan gamma steriliseres for højeste renhed hvis nødvendigt. Disse steriliserede flowrør kan anvendes i mange forskellige applikationer, såsom tangential flow filtration , filter systemer, protein og vaccine produktion.

Alle flowmålere kalibreres fra fabrikken og et kalibreringscertifikat med angivelse af den enkelte sensors k-faktor medfølger, disse oplysninger indtastes når sensoren tages i brug. Dette betyder at der ikke er behov for on-site kalibrering, da hver sensor har en individuel k-faktor,som følger selve sensor. Disse kalibrerings data kan for eksempel registreres med stregkode skanner, for at gøre procedurerne mere simple og effektive.


www.equflow.com