Gratis seminar i Smart on-site kalibrering

Gratis seminar i Smart on-site kalibrering

 

Gratis seminar i Smart on-site kalibreringVi inviterer dig til et gratis seminar i tryk- og temperaturkalibreringsudstyr og software. Seminaret giver dig et indblik i Additels nyeste fuldautomatiske on-site kalibreringsudstyr – og så får du hands-on erfaring, når vi sammen afprøver udstyret. Halvdagsseminaret henvender sig til dig, der er involveret i bl.a. planlægning og eksekvering af on-site kalibreringer.  

Vi lever alle i en travl hverdag, hvor hænderne til at løse dagens arbejdsopgaver bliver færre. Det stiller store krav til effektivisering og rationaliseringer, og det er derfor afgørende at kigge nye veje når du skal vælge udstyr til dine tryk- og temperaturkalibreringer. 

Hold styr på dine kalibreringer – ét sted! 

På seminaret gennemgår vi, ud over kalibreringsudstyr, også Additels tryk- og temperaturkalibreringssoftware til systematisering, planlægning, afvikling og dokumentation af dine kalibreringsopgaver. Additels nye Asset Management Software giver dermed dig en unik mulighed for at forbinde og holde styr på alt dit udstyr –  ét sted, planlægge hvordan og hvornår dine kalibreringsopgaver skal eksekveres, udføre automatisk kalibrering samt uploade resultater elektronisk og udskrive et certifikat, når dagens arbejdsopgaver er løst.

Program

08.30 Let morgenmad
09.00 Seminar 
12.30 Frokost 
13.30 Spørgsmål og networking
15.00 Tak for i dag! 

Tid og sted

Torsdag den 6/9 på Park Hotel i Glostrup

Hent invitationen her! 


Der er nu lukket for tilmelding
har du andre spørgsmål om seminaret kan du kan skrive eller ringe til:


Annette Henriksen
ahe@insatech.com
2761 4528