Insatech planter 250 træer

Insatech planter 250 træer

 

Insatech planter 250 træer


Vi er stolt sponsor af "Danmark planter træer" 

Vi har støttet Naturfredningsforeningen og TV2s indsamling ”Danmark planter træer”. Det betyder, at vi er med til at plante 250 træer i Danmark, som gør en forskel for klimaet og er til stor gavn for mennesker, natur og dyr. 

Hvad er ”Danmark planter træer” 

Alle danskere, foreninger og virksomheder kan blive en del af ’Danmark planter træer’ ved at give et bidrag. For hver indsamlede 20 kr. plantes ét træ i Danmark. Derudover går en del af midlerne til bevarelse af rydningstruet skov i Danmark og udlandet. Den danske selvejende institution Growing Trees Network Foundation står for at plante træer og etablere Folkeskove, mens Den Danske Naturfond og WWF Verdensnaturfonden opkøber og bevarer eksisterende skov.

Skove er det mest effektive redskab, vi har i dag, til at suge CO2 ud af atmosfæren. Skov er populært sagt jordens lunger, og ifølge FN’s Klimapanel er mere skov et vigtigt bidrag til at bekæmpe vores CO2-aftryk.

Men mere skov er ikke bare godt for klimaet. Det giver samtidig renere drikkevand, flere levesteder til vores planter og dyreliv og ikke mindst nye områder til danskernes friluftsliv.

Kampagnen kulminerer i et stort indsamlingsshow på TV2 lørdag den 14. september, hvor danskerne sammen forsøger at nå målet om at kunne plante 1. million træer. 


Vil du vide mere eller ligesom os støtte klimaet så læs mere her.