JOB: Er du vores nye kalibreringstekniker

JOB: Er du vores nye kalibreringstekniker

 

JOB: Er du vores nye kalibreringstekniker

Er du en dygtig og udadvendt kalibreringstekniker, der kan sikre, at vores kunders udstyr måler korrekt, og vil du være en del af et engageret kalibreringsteam, så er denne stilling måske noget for dig? 


Vores kalibreringslaboratorie består af syv medarbejdere, der sammen med resten af virksomheden er beliggende i nye bygninger i Bårse ved Præstø.

I vores kalibreringsteam udfører vi kalibreringer af ledningsevne, flowmålere til luft (gas), temperaturprober samt TOC (Total Organic Carbon) hos vores kunder i Skandinavien. Det indebærer opsætning og opstart af nyt udstyr samt fejlfinding på eksisterende. Vi udfører også opgaver i vores eget laboratorium, som er akkrediteret iht. ISO/IEC 17025:2017.

Kvalifikationer: 

Vi forestiller os, at du har en relevant uddannelse inden for kemi/pharma eller el-teknik. Det er desuden en fordel, hvis du har erfaring fra den farmaceutiske industri.

Evnen og viljen til at samarbejde er alfa og omega for at få succes i jobbet. Du er ærlig og tillidsvækkende, og du har det nødvendige overblik, der kræves for at have ”styr på” dine opgaver fra start til slut.

Det er vigtigt, at du respekterer forskelligheden hos vores kunder og har lyst til at kommunikere positivt, og til tider tålmodigt, med dine omgivelser. Endvidere er du i stand til at bevare overblikket i ofte hektiske og pressede situationer.

Det vigtigste er, at du har fagligheden i orden og kan fremstå kompetent inden for dit fagområde, samt er vant til at supportere kunder på alle niveauer via mundtlig og skriftlig kommunikation på dansk og engelsk.

Stillingen indebærer blandt andet, at du har erfaring med følgende: 

 • Kalibreringsarbejde fra en lign. stilling    
 • Teknisk service på udstyr i procesindustrien    
 • Validering: IQ-OQ-PQ-FAT og SAT vil være en fordel    
 • Bred erfaring med GMP, cGMP og GDP    
 • Skriftlig rapportering    
 • Ca. 15-25 rejsedage om året (dage med overnatning i ind- og udland)   

Vi tilbyder:  

En ansættelse i en flad organisation, hvor der ikke er langt fra idé til handling, og hvor vi arbejder efter en udpræget entreprenør- og igangsætterånd.

Det betyder:
 • En energisk arbejdsplads med dygtige og engagerede kolleger, hvor professionalisme er i højsædet    
 • En grundig oplæring inden for tekniske og markedsmæssige forhold    
 • Gode muligheder for såvel faglig som personlig udvikling    
 • Et arbejdsmiljø præget af positiv stemning, hjælpsomhed, gensidig respekt og godt humør    
 • Løn efter kvalifikationer, pensions- og sundhedsordning samt kantineordning    
 • Fleksible arbejdstider    
Vi lægger vægt på at løse opgaverne effektivt og til kundernes fulde tilfredshed, samtidig med at arbejdet udføres i et rart og uformelt miljø. Der lægges i øvrigt vægt på værdierne, frihed under ansvar, respekt for hinanden og hinandens arbejde samt fokusering og enkelhed.  

Der tilbydes et spændende, meget selvstændigt og varieret job i en virksomhed, hvor omgangstonen er fri, og hvor en stor selvstændighed og positiv samarbejdsvilje giver meget frie rammer i jobbet. Du vil få supplerende uddannelse efter behov, således at opgaverne kan løses på et højt fagligt niveau.

Ansøgning: 

Lyder stillingen som noget for dig, så send dit CV og et par ord om, hvem du er, hvorfor du er interesseret, og hvad du kan bidrage med til kd@profilsearch.dk.

Hvis der er et match, kan du senere i processen blive bedt om at lave en motiveret ansøgning. Du er meget velkommen til at kontakte vores personalekonsulent Kim Devantier fra Profil Search på tlf. 20 21 89 09, såfremt du har spørgsmål eller ønsker yderligere information om stillingen.

Insatech A/S er ejet af Addtech AB i Sverige, der er noteret på Nasdaq i Stockholm. Du kan finde mere information om os på  www.insatech.comwww.insatechmarine.com og www.addtech.com.