Job: Kontorelev med speciale i administration

Job: Kontorelev med speciale i administration

 

Job: Kontorelev med speciale i administration

Drømmer du om at kickstarte din karriere som administrationselev i en global virksomhed i vækst? Så har vi elevpladsen til dig!


 
Hos Insatech søger vi en udadvendt kontorelev med speciale i administration, der kan starte den 1. september 2019. Så er du ved at gennemføre, eller har du fornylig gennemført en gymnasiel uddannelse, og har du samtidig et personligt drive og en nysgerrighed efter at lære nyt, så er det måske dig vi mangler. 

Din arbejdsdag 


Som elev hos Insatech får du din daglige gang i vores nyindrettede lokaler i Bårse, ved Præstø sammen med vores øvrige 80 engagerede og hjælpsomme Insatech’ere. Du får ansvar for egne arbejdsområder, og kommer til at varetage et bredt udsnit af arbejdsopgaver. Du vil dagligt være i kontakt med vores kunder og samarbejdspartnere, der alle beskæftiger sig med kvalitetsprodukter, -løsninger og services inden for måling, kontrol og kalibrering – primært i fødevare, pharma, energi, marine samt olie- og gasindustrien. 

Uddannelsesforløb og ansvarsområder 


Som kontorelev med speciale i administration får du en alsidig uddannelse med mange muligheder. Uddannelsen varer 2 år og veksler mellem både praktik og skoleophold.
Hos Insatech tager vi ansvar for din uddannelse. Vi har fokus på, at du får brugt det du lærer via dine skoleforløb, og at du udvikler dig personligt. Du bliver tilknyttet en fast elevansvarlig, der støtter dig igennem hele din uddannelse, og sikrer din løbende udvikling ved hjælp af din personlige uddannelsesplan. Under dit uddannelsesforløb vil du rokere rundt i flere af vores afdelinger, herunder; logistik, salg, marketing, økonomi og administration. 

Du kommer blandt andet til at arbejde med:

Kundeservice, herunder telefonpasning.
Kunde- og leverandørdatabase.
Lettere økonomi- og rapporteringsopgaver.
Praktiske og administrative opgaver ved events og gæster i huset.
Ordrebehandling, indkøb, varemodtagelse, forsendelse og dokumentation.

Hvem er du? 


Det er i høj grad din personlighed, dit engagement og din lyst til at lære nyt, der tæller. 

Derudover lægger vi vægt på, at du:

Er ved, eller for nylig har færdiggjort enten en HG, HHX, EUX eller en tilsvarende uddannelse.
Er god til at kommunikere - både i skrift og tale.
Er engageret, dedikeret og mødestabil.
Er imødekommende og smilende – også i telefonen.
Tør tage ansvar og er klar på nye udfordringer.
Er god til at fordybe dig i en opgave, og er i stand til at følge den helt til dørs.
Er teamplayer med stort T.

Vi tilbyder


Som elev hos Insatech får du et spændende job med gode muligheder for både personlig og faglig udvikling. Vi giver plads til alle, og du vil derfor hurtigt føle dig som en helt naturlig del af vores arbejdsmiljø, der er præget af en uformel omgangstone, positiv stemning og hjælpsomhed. Arbejdstiden er 37 timer ugentligt og din løn fastsættes efter Industriens Funktionæroverenskomst. 

Er du interesseret? 


Lyder vores elevplads som noget for dig, så send os din ansøgning, dit CV og karakterblad til hr@insatech.com – senest den 30. april 2019. 
Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte HR-ansvarlig, Lone Lund-Jacobsen på tlf. 2761 4520. 

Vi glæder os til at høre fra dig!