Job: Rejselysten servicetekniker - Marineautomation

Job: Rejselysten servicetekniker - Marineautomation

 

Job: Rejselysten servicetekniker - Marineautomation

Er du klar til nye udfordringer? Trives du med mange rejsedage? Kan du træffe beslutninger på egen hånd? Så er denne spændende og nyoprettede stilling sikkert noget for dig.

Stillingen:

Som service&commissioning engineer vil du stå for etablering/produktion af vores systemer, der primært består af tavleproduktion, programmering af controller og operatør interface, test og dokumentationsarbejde, alt sammen fra vores nye værksted i Bårse ved Præstø. Dernæst indebærer stillingen installation og opstart af vores systemer globalt om bord på skibe, hvor vi både står for den mekaniske installation af vores produkter, samt hele den elmæssige installation med indkøring og test.
Forventede rejsedage er ca. 150 om året, og når du ikke er på servicejob, vil du muligvis afspadsere en del af din overtid eller indgå i den interne serviceafdeling i Bårse. I forbindelse med forberedelse og opfølgning på servicejobs, skal du forvente, at der efterfølgende er noget administrativt ”skrivebordsarbejde”.

Faglige kvalifikationer:

Vi forestiller os, at du enten kommer med en mekanisk tilgang, evt. som klejnsmed eller maskinarbejder, eller også kan du være uddannet elektriker, automatiktekniker eller tilsvarende evt. suppleret med 2-3 års relevant brancheerfaring. Uanset hvilken baggrund du kommer med, så vil der i jobbet være både mekanisk montage og el/automationsopgaver, og vi sørger selvfølgelig for, at du bliver klædt på til at løse opgaverne.
Endvidere er det vigtigt, at du er rejsevant og god til at supportere kunder via mundtlig og skriftlig kommunikation på engelsk. Det forventes, at du er engageret og hjælpsom over for dine kolleger, og at du er positiv selv i pressede situationer.
Det vigtigste er, at du har fagligheden i orden og kan yde en god service til vores kunder. Det indebærer blandt andet, at du, i større eller mindre grad, har erfaring med nogle af følgende opgaver:
 •  Hardwareidriftsættelse og montage
 •  Softwareidriftsættelse
 •  Lettere PLC arbejde, primært parameterændringer og programinstallation
 •  Kravspecifikationer/dokumentation
 •  Tavledesign/PC-Schematic
 •  Design/P&I diagrammer
 •  Procesprojektering
 •  Instrumentering

Personlige kvalifikationer:

Evnen og vilje til samarbejde er alfa og omega for at få succes i jobbet. Du er ærlig og tillidsvækkende, og du har det nødvendige overblik, der kræves for at have ”styr på” dine opgaver fra start til slut.
Da dit arbejde foregår over hele verden, er det vigtigt, at du respekterer kulturforskellene og har lyst til at kommunikere positivt, og til tider tålmodigt, med dine omgivelser. Endvidere er du er i stand til at bevare overblikket i ofte hektiske og pressede situationer.
Du er selvmotiverende og ser muligheder frem for problemer, og du håndterer professionelt, at de projekter, du er ude på, ikke altid skrider helt frem som planlagt. Du og din familie er 100 % afklaret med den rejseaktivitet, der er i stillingen.

Der tilbydes:

Ansættelse i en flad organisation, hvor der ikke er langt fra idé til handling, og hvor vi arbejder efter en udpræget entreprenør- og igangsætterånd. Det betyder:
 •  En energisk arbejdsplads med dygtige og engagerede kolleger, hvor professionalisme er i højsædet
 •  En grundig oplæring inden for tekniske og markedsmæssige forhold
 •  Gode muligheder for såvel faglig som personlig udvikling
 •  Et arbejdsmiljø præget af positiv stemning, hjælpsomhed, gensidig respekt og godt humør
 •  Løn efter kvalifikationer, pensions- og sundhedsordning samt kantineordning

Virksomheden lægger vægt på at løse opgaverne effektivt og til kundernes fulde tilfredshed, samtidig med at arbejdet udføres i et rart og uformelt miljø. Der lægges i øvrigt vægt på værdierne, frihed under ansvar, respekt for hinanden og hinandens arbejde samt fokusering og enkelhed.
Der tilbydes et spændende, meget selvstændigt og varieret job i en virksomhed, hvor omgangstonen er fri, og hvor en stor selvstændighed og positiv samarbejdsvilje giver meget frie rammer i jobbet. Du vil få supplerende uddannelse efter behov, således at opgaverne kan løses på et højt fagligt niveau.

Virksomheden:

Insatech A/S, der består af 80 medarbejdere, kan du læse mere om på www.insatech.com eller www.insatechmarine.com
Insatech marineafdeling består af 16 medarbejdere. Vi har 6 teknikere, der står for produktion af vores systemer samt installation og opstart om bord på skibe. Derudover beskæftiger 10 kolleger sig med salg, engineering&projektstyring.
Vores marineafdeling udvikler, leverer og installerer systemer til indsamling af data fra skibe herunder måling af brændstofforbrug, drejningsmoment på skrueaksel, elektrisk effekt fra hjælpemotorer, skibets position og dybgang, vindhastighed m.m.
Vi arbejder også med bunkersystemer til brug ved salg og køb af brændstof til forhindring af manglende levering. Derudover tilbyder vi omfattende installationer, idriftsættelse, undervisning samt service og vedligeholdelse, der sikrer vores kunder så lidt nedetid som muligt.

Ansøgning:

Denne rekruttering varetages af rekrutteringsfirmaet Profil Search. Ønsker du yderligere information om virksomheden og om stilling, er du velkommen til at kontakte personalekonsulent Kim Devantier fra Profil Search på tlf. 20 21 89 09.
Hvis du vil søge stillingen, så send din ansøgning og CV som vedhæftede filer til: kd@profilsearch.dk