Job: Servicetekniker

Job: Servicetekniker

 

Job: Servicetekniker

Vi fortsætter udviklingen og søger en dygtig og engageret servicetekniker til at udføre service- montage- og kalibreringsopgaver indenfor vores brede program af procesinstrumentering.

Stillingen:

Insatech A/S har brug for endnu en dygtig servicetekniker til at udføre service-, montage- og kalibreringsopgaver, samt fejlfinding og idriftsættelse. Du vil primært komme til at arbejde med produkter indenfor tryktransmittere, temperaturmålere, flowmålere, samt niveaumålere.

Med udgangspunkt fra egen bopæl, vil arbejdet primært foregå på Sjælland, men du skal være indstillet på nogen rejseaktivitet indenfor landets grænser, og vi vil heller ikke afvise at en rejse i udlandet kan forekomme. Når du ikke er ude hos kunderne vil du møde på vores adresse i Bårse på Sydsjælland.

Virksomheden henvender sig bredt til procesindustrien, og de primære kunder ligger indenfor følgende industrier: forsyningssektoren, pharma, fødevarer, kemi, marine, off-shore og anlægsbyggere.

Faglige kvalifikationer:

Vi forestiller os, at du enten kommer med en el/elektronik baggrund, evt. som elektroniktekniker, industrielektriker, automatikfagtekniker eller tilsvarende, eventuelt suppleret med 2-3 års relevant brancheerfaring.

Der vil i jobbet være en bred vifte af opgaver, lige fra mekanisk montage til mere komplekse opgaver inden for el og automationsdelen. Erfaring med produktområdet vil være en stor fordel, men uanset hvilken baggrund du kommer med, sørger vi selvfølgelig for, at du bliver klædt ordentligt på til at løse opgaverne.

Det vigtigste er, at dit fundament og motivation er i orden, og at du er imødekommende og frisk på at lære noget nyt, samtidig med at du kan yde en god service til vores kunder.

Det er vigtigt, at du kan begå dig på teknisk engelsk i både skrift og tale. Det vil endvidere være en fordel, at du har interesse for IT, som du bruger som en naturlig del af din hverdag.

Personlige kvalifikationer:

Evnen og vilje til samarbejde er alfa og omega for at få succes i jobbet. Du er ærlig og tillidsvækkende, og du har det nødvendige overblik, der kræves for at have ”styr på” dine opgaver fra start til slut.

Det er vigtigt, at du respekterer forskelligheden hos vores kunder og har lyst til at kommunikere positivt, og til tider tålmodigt, med dine omgivelser. Endvidere er du i stand til at bevare overblikket i ofte hektiske og pressede situationer.

Du er selvmotiverende, da du det meste af tiden arbejder på egen hånd og du ser muligheder frem for problemer. Ligeledes håndterer du, at de projekter, du er ude på, ikke altid skrider helt frem som planlagt.

Der tilbydes:

En ansættelse i en flad organisation, hvor der ikke er langt fra idé til handling, og hvor vi arbejder efter en udpræget entreprenør- og igangsætterånd. Det betyder:

En energisk arbejdsplads med dygtige og engagerede kolleger, hvor professionalisme er i højsædet

En grundig oplæring inden for tekniske og markedsmæssige forhold

Gode muligheder for såvel faglig som personlig udvikling

Et arbejdsmiljø præget af positiv stemning, hjælpsomhed, gensidig respekt og godt humør

Løn efter kvalifikationer, pensions- og sundhedsordning samt kantineordning

Virksomheden lægger vægt på at løse opgaverne effektivt og til kundernes fulde tilfredshed, samtidig med at arbejdet udføres i et rart og uformelt miljø. Der lægges i øvrigt vægt på værdierne, frihed under ansvar, respekt for hinanden og hinandens arbejde samt fokusering og enkelhed.

Der tilbydes et spændende, meget selvstændigt og varieret job i en virksomhed, hvor omgangstonen er fri, og hvor en stor selvstændighed og positiv samarbejdsvilje giver meget frie rammer i jobbet. Du vil få supplerende uddannelse efter behov, således at opgaverne kan løses på et højt fagligt niveau.

Virksomheden:

Insatech A/S blev etableret i 1989 og har haft en positiv udvikling til i dag, hvor vi er lidt over 70 medarbejdere.

Insatech A/S har base i det sydsjællandske. Vi er en kernesund og økonomisk velfunderet virksomhed, der gennem innovation og planlagt vækst, er Danmarks mest anerkendte leverandør af procesautomations løsninger til industrien.

I 2005 blev vi en del af Addtech AB, Stockholm, Sverige. Den væsentligste grund til dette er at sikre de nødvendige ressourcer for den planlagte vækst i et til stadighed konkurrencepræget globalt orienteret marked. Ved at arbejde sammen på tværs i Norden med andre firmaer, og som en del af en meget større og kraftfuld organisation, har vi de nødvendige ressourcer til at sikre en positiv fremtid for Insatech A/S, vore kunder og leverandører.

Læs mere på: www.insatech.com

Ansøgning:

Hvis du er interesseret i ovenstående, så send en e-mail med din ansøgning og CV, som vedhæftede filer til: kd@profilsearch.dk

Ønsker du yderligere information om virksomheden og om stillingen, er du velkommen til at kontakte personalekonsulent Kim Devantier fra Profil Search på tlf. 20 21 89 09.