Produkter » Kalibrering af flow on-site

Medium_nostal6ie090200001
Yokogawas roste masseflowmåler Rotamass, benyttes som referencemåler på kalibreringsvogn fremstillet på Insatech’s eget værksted

Insatech’s eget værksted

Insatechs kalibreringsvogne skræddersyes til kundens aktuelle behov og fremstilles på eget værksted. Dette giver en stor fleksibilitet i forhold til de opgaver vi kan løse.

Vognen er udstyret med den kendte masseflowmåler fra Yokogawa, der benytter sig af Coriolis princippet. Sammen med en batchcontroller og en pneumatisk ventil, alt sammen udført sanitært, giver det mulighed for at udføre mobile kalibreringer indenfor volume, masse, masseflow, volumenflow og densitet. Der er yderligere mulighed for udlæsning af temperatur og koncentrationsmåling.

Vognen består af en batchcomputer

Vognen består af en batchcomputer, som styrer en ventil. På batchcomputeren indstilles den ønskede batchstørrelse. Når startknappen aktiveres, giver batchcomputeren ventilen signal om at åbne, og vandet begynder at løbe igennem vognen. Så snart vandet løber, begynder flowmåleren at måle og sender signal herom til batchcomputeren. Når batchcomputeren når sit setpunkt, gives signal til ventilen om at lukke. 


Kalibreringsvognen giver bla. mulighed for:

Kalibreringsvognen kan bla. bruges til at kalibrere tanke/beholdere ved at dosere en mængde der bestemmes af operatøren. Herved kan beholderens vejeceller kalibreres i valgfrie punkter.

Vognen kan også bruges til at kalibrere flowmålere, enten in-line eller ved at tage måleren ud.

På displayet kan der vises både batchfunktion (kg) og aktuel flowmængde (kg/h).

Med Yokogawa’s Coriolis flowmåler er der mulighed for flow helt nede fra få kg/h og helt op til 600.000kg/h.


Yokogawa’s Coriolis flowmåler

Her er vi ved at bygge en vogn til en større kunde indenfor den farmaceutiske industri.


Kalibreringsvogn med tank, pumpe

Kalibreringsvogn med tank, pumpe og vejeceller så der kan laves on-site kalibrering af flowmålere.

 

Kalibreringsvogn med tre forskellige størrelser flowmålere

Kalibreringsvogn med tre forskellige størrelser flowmålere til at dække et større område. Vognen er også udstyret med automatiske ventiler til styring af målerstørrelse.

 

flowmåler som er koblet op til en datalogger med GSM sender

Her ses en magnetisk flowmåler som er koblet op til en datalogger med GSM sender. På den måde kan udstyret placeres ude i ”marken” og data kan aflæses via PC eller endda mobil telefon feks. via SMS.