Kontamineringserklæring

Kontamineringserklæring

Insatech har en klar holdning til arbejdsmiljø og personsikkerhed Ud over naturligvis som minimum at leve op til gældende lovkrav på området, vil vi ubetinget sikre at vore medarbejdere ikke kommer til skade på deres arbejdsplads

 

Medium_kontamineringserklaering

Kontamineringserklæring

Da vi ved at mange af de instrumenter, der kommer ind til kalibrering eller reparation har været monteret i medier, som kan være skadelige ved berøring, har vi allerede for flere år siden indført en procedure, der sikrer at ingen rører ved udstyr uden der foreligger en erklæring fra kunden, der sikrer at der ikke findes medie på udstyret der er giftigt, ætsende eller udgør anden sundhedsfare.

Derfor sker det at du som kunde får en henvendelse om at udfylde en Kontamineringserklæring – dette er udelukkende for at sikre vore medarbejdere. Hvis der i din produktion aldrig forekommer sundhedsskadelige stoffer, er det muligt at lave en generel erklæring der gælder alle instrumenter vi modtager fra jer – men som udgangspunkt skal der foreligge en erklæring pr. instrument, der ligeledes informerer om hvordan mediet kan fjernes fra instrumentet. Kontamineringserklæring bedes påsat uden på pakken indeholdende instrumentet.

OBS: Vi er flyttet fra Vordingborg og i bedes derfor sende instrumenter til:

    Insatech A/S
    Næstvedvej 73 C
    4720 Præstø.

(For bedst understøttelse af funktionaliteter i PDF'en skal du downloade den og udfylde den med Adobe Reader)
Downloads
Formular
Kontamineringserklæring - [Formularer og Certifikater]
Arbejdsmiljø og personsikkerhed - [Formularer og Certifikater]