Logo
Insateh UV Kalibrering 2Kvadrat

Med Optek kan vi tilbyde dig en unik mulighed for nem og sikker kalibrering af dine UV-sensorer med deres valideringsfiltre og kalibreringskuvetter.

kontakt vores produktekspert

Valideringsfiltre

Validering af dit måleloop sker med Opteks valideringsfiltre. Valideringen er din garanti for at hele dit måleloop fungerer korrekt. Valideringsfiltrene kontrollerer at omsætning af absorbansen er korrekt og lineariteten er i orden. Med valideringsfiltrene kan du også kontrollere at referencefilteret er intakt og følge henfald af UV pærens intensitet. Dit referencefilter i din UV sensor er altafgørende for korrekt UV måling da det er det filter der sikrer at der kun måles ved den ønskede bølgelængde hvor dit produkt absorberer. Hvis reference filtret er beskadiget har du ingen garanti for absorptionen er korrekt og i værste tilfælde mister du produkt altså såfrem UV absorbtion er en styrende parameter, f.eks. ved kromatografikolonner. Optek er den eneste in-line UV leverandør på markedet der tilbyder denne unikke funktion. Du kan jo stille dig selv det spørgsmål om din UV-sensor måler ved den bælgelængde den skal? Og har du nogen mulighed for at kontrollere det?

Typer af filtre:
  • UV-L Til kontrol af lineariteten, vælg mellem: 0.45, 0.9, 1.8 og 2.4 CU
  • UV-B Blocking filter: >3 CU
  • UV-S Stabilitetsfilter: afhænger af applikationen

Alle filtre leveres med NIST-sporbare certifikater og kan naturligvis re-kalibreres.

Kalibreringskuvetter FH03

Kalibrering af UV sensorer sker typisk ved at fjerne sensoren fra processen og køre en referencevæske gennem den med en kendt absorbtion/koncentration. Herved kan UV absorbans lineariseres op til dine reference-værdier og give den ønskede koncentration. Med kalibreringskuvetter fra Optek er det nu muligt slet ikke at skulle udtage udstyr fra processen. Kalibreringskuvetterne kan fyldes med dine referencevæsker eller endda dit færdige produkt og linearisering sker hurtigt ved isætning af kuvetterne i valideringsadapteren på sensoren. Der er mulighed for betydelig optimering af den typiske kalibreringsgang og du minimerer bidragene til usikkerheden ved større repeterbarhed med de lukkede kuvetter.

Kuvetterne er fremstillet i safir glas, er til flergangsbrug og med en OPL på 2,5mm.

 

Insateh UV Kalibrering 1 Insateh UV Kalibrering 3
Insatech Medarbejdere Website JUBY
KONTAKT VORES EKSPERT

June Byskov

Product Manager - Analytical


Tlf: +45 2085 6072

Email: June.Byskov@insatech.com

Skriv til June

Tekniske Specifikationer

  • Brochure inkl. tekniske specifikationer Optek UV kalibrering
    English | pdf

Fandt du ikke det du søgte?

Leder du efter noget bestemt materiale, så skriv til os. Så vil vi forsøge at finde det til dig, og sende det hurtigst muligt.

Udfyld kontaktformular

Få tilsendt materiale

Samtykke til opbevaring af indtastede oplysninger *


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Tilbage til toppen

Search