Logo

Kort om Optek

Optek har i siden 1984 fokuseret på at måle procesvæsker gennem deres interaktion med lys i installationer over hele verden. Selvom det er globalt, forbliver Optek en familieejet virksomhed med et team på mere end 100 kvalificerede, kundeorienterede fagfolk.

Med erfaringen fra mere end 30.000 installationer verden over, ligger deres værdi for kunden i at levere et overlegent produkt, der betaler sig. Materialer af høj kvalitet modstår de hårdeste procesforhold, herunder aggressive medier, høje temperaturer og høje trykforhold.

Som en global partner til forskellige industrier (Bioteknologi, kemisk, petrokemisk, papir og papirmasse og fødevareindustrien) tilbyder Optek de mest avancerede teknologier, herunder overlegen signalforstærkning, inline-kalibrering, PROFIBUS® PA, FOUNDATION Fieldbus™ og flersprogede brugergrænseflader til nem betjening på stedet.

In-line proceskontrol

Opteks inline-sensorer måler turbiditet, UV-VIS-NIR-absorbans, koncentration og ledningsevne ved hjælp af innovative teknologier til nøjagtige og reproducérbare måleresultater. Deres instrumenter er designede til at holde, selv i barske miljøer, en omkostningseffektiv holdbar løsning, du kan stole på

Optek sensorerne tillader realtidsmåling af væskers og gassers optiske og elektrokemiske egenskaber i en dynamisk processtrøm. De er designede til at passe til individuelle procesopsætning ved at tilbyde en bred vifte af sensortyper med forskellige tilslutningsmuligheder og materialer. 

Besøg Opteks hjemmeside

Se alle Optek produkter her
Optek Product Vendors
Tilbage til toppen

Search