PACTware kursus i Aalborg

PACTware kursus i Aalborg

 

PACTware kursus i Aalborg
På kurset gennemgår vi konfiguration og service af niveaumålingsinstrumenter fra VEGA ved hjælp af PACTware software. 

Vi starter kurset med at gennemgå valg af det rigtige udstyr til opgaven, korrekt placering og montage, måleproblemer og fejlsøgning af både væske- og faststofniveaumålere.

Opsætning, justering og fejlsøgning af instrumenter
På kurset gennemgår vi  PACTware softwaren og bruger Device Type Manager-filerne (DTM) fra nogle af VEGA's puls og guidede radarer samt tryktransmittere til opsætning, justering og fejlsøgning af instrumenterne. Derudover kommer vi ind på lineariseringstabeller, der kan bruges til at omregne niveau til volumen og masse. Efter gennemgangen vil der være en praktisk del, hvor du er med til at konfigurere instrumenterne.

PACTware er en leverandør og fieldbus uafhængig software, som bruges til at betjene feltinstrumenterne. Softwaren anvendes til at læse DTM-filer, der er en driver til feltinstrumenterne, som både indeholder data og funktioner. Derudover kommer filerne med sit eget opsætningsinterface. 

Målet med kurset 
Målet er at give dig viden om valg af korrekt niveaumåler samt et teoretisk og praktisk kendskab til PACTware og DTM, som du kan anvende i din hverdag. 


Praktisk information 

Dato: 10. april 2019. 

Tid: kl. 8.30- 15.00.

Sted: Scandic Aalborg Øst - Hadsundvej 200. 9220 Aalborg Ø. 

Pris: 2.500 kr. ekskl. moms.

Underviser: Søren Skovhus. 

Tilmeldingsfrist:
1. april. 2019. Din tilmelding skal ske til Annette Henriksen på +45 2761 4528 eller på mail ahe@insatech.com.


Du finder invitationen her.