Produkter » Pactware

Medium_pn_pactware
PACTware™
PACTware™ er et fabrikant-uafhængigt universal justeringsprogram, som giver mulighed for, at justere sensorer fra andre fabrikanter med forskellige kommunikations protokoller som HART® interface, Profibus, Remote I/O og sensorer, der er online såvel som offline.
 Et program til alle sensorer, nem konfiguration ved hjælp af grafisk support. Dette er muligt på grund af en standardiseret software grænseflade beskrivelse, omkring FDT konceptet (Field Device Tool). FDT definerer funktionen mellem drivere (Device Type Manager - DTM) og en FDT applikations ramme. Justering foregår gennem forskellige bus protokoller til sensoren. Det kan sammenlignes med, at det er nødvendigt med en internet browser, for at kunne få adgang til en hjemmeside.
Parameter justering af VEGA’s sensorer med DTM og EDD teknologi:
Med den korrekte DTM eller EDD for det specifikke instrument, er alle parametre og funktioner mulige. Den nemmeste måde at lave opsætningen på et instrument er på PC, og den medfølgende basisversion af PACTware™  kan downloades gratis fra producenternes hjemmesider. VEGA’s DTM moduler har alle funktioner, der er nødvendig for, at lave en opsætning både nye og ældre typer.

Teknisk sammenligning af DTM og EDD
 DTM’er og EDD’er beskriver det specifikke instrument, der er nødvendig for, at integrere fieldbus instrumenter ind i automationssystemer. De følger forskellige tilgange til at realisere opgaven. EDD (Enhanced Device Description) er et tekstuel beskrivende sprog, der fortolkes af en applikationssoftware. Det er en videreudvikling af beskrivelses sproget tidligere kendt som DD. Forskellige typer af enheder kan betjenes og parametreriseret med det. En DTM (Device Type Manager), er på den anden side, en stand-alone-software med et standardiseret interface (FDT).
Software kan hentes på VEGA hjemmeside: www.vega.com

Kontakt mig

Udfyld nedenstående felter, klik send, og vi vil kontakte dig snarest muligt.