Logo

Undervisning tilpasset dine behov 

Som en del af det at være din komplette instrumenteringspartner er vi selvfølgelig interesseret i, at din viden om industriens instrumenter, løsninger og tendenser altid er up-to-date.

Derfor tilbyder vi:

  • Instrumenteringskurser i PACTware og Fieldmate samt flow-, niveau-, ledningsevne- og pH-måling.
  • Produkttræning, hvor du har mulighed for at sætte dagsordenen, så indholdet bliver præcis det, som din virksomhed har behov for. Det kunne for eksempel være træning i et nyindkøbt instrument, herunder gennemgang af opstart og vedligehold.
  • Gratis seminarer i for eksempel kalibrering, afholdt på udvalgte lokationer rundt om i landet.
  • Functional Safety-uddannelse: en fire dages FS-uddannelse med eller uden certificering. Vi afholder uddannelsen i samarbejde med TÜV Rheinland og Yokogawa.

Uanset om du er interesseret i et kursus eller en uddannelse, er du altid garanteret en god kombination af teoretisk funderet undervisning, applikationseksempler og hands-on erfaring.

Har du ikke faciliteterne i din virksomhed, tilbyder vi også at stille vores lokaler til rådighed, og her sørger vi selvfølgelig for fuld forplejning.

Onlineundervisning

Foruden vores fysiske undervisningstilbud tilbyder vi også, at afholde blandt andet undervisning og produkttræning online.

Vi har bygget vores eget studie til lejligheden, så du altid er sikret god lyd og billede. Vil du vide mere eller ønsker du en snak om, om din næste undervisning eller produkttræning kan afholdes online så kontakt os endelig. 

Insatech 15 06 2021 26

Kontakt os for yderligere info

Har du spørgsmål til vores kursus- og undervisningsforløb, er du altid velkommen til at kontakte Annette Henriksen. 

Insatech Medarbejdere Website AHE
Annette Henriksen

Sales Coordinator


Tlf: +45 2761 4528

Email: Annette.Henriksen@insatech.com

Skriv til Annette

Tilbage til toppen

Search