Seminar i radar niveaumåling med 80 GHz

Seminar i radar niveaumåling med 80 GHz

 

Seminar i radar niveaumåling med 80 GHz

Seminar i radar niveaumåling med 80 GHz

På dette halvdagsseminar sætter vi fokus på VEGA’s 80 GHz radarinstrumenter. Vi sammenligner dem med de radarinstrumenter, der har været på markedet i mange år (frekvens på 26GHz) og laver live demo med instrumenterne for at se, hvordan de reagerer under forskellige forhold. Sidst men ikke mindst viser vi applikationseksempler fra installationer verden over.

Der er flere og flere producenter af niveaumåleudstyr, der udvikler deres egen højfrekvente radarinstrumenter, men hvad kan de nye højfrekvente radarinstrumenter egentlig, og er de bedre end de radarinstrumenter med lavere frekvens?

Brugen af radarinstrumenter har revolutioneret niveaumåleteknologien

I 2014 blev den nye VEGAPULS 69 radar til niveaumåling i faststoffer introduceret med stor succes. Den højere frekvens på 80 GHz giver markant bedre fokusering, og i siloer, med mange indvendige installationer, hjælper den bedre fokusering med at reducere indfl ydelsen fra falske ekkoer.

Med VEGAPULS 64, verdens første radar til niveau måling i væsker med en frekvens på 80 GHz, blev en ny æra skudt i gang inden for niveaumåling med radarteknologi. 

Vi starter dagen kl. 8.30 med morgenmad og kaffe – og slutter dagen af med frokost kl. 12.30.

Onsdag den 31/1 på Koldkærgård i Århus
Torsdag den 1/2 på Park Hotel i GlostrupDu kan tilmelde dig ved at skrive eller ringe til:

Annette Henriksen
ahe@insatech.com
2761 4528