Produkter » Til små doseringsopgaver

Medium_minicoriapplikation

Overvind ulemperne ved at bruge vægte til doserings-applikationer. Integrationen af CORI-FILL®  forbedrer effektiviteten af doseringen og sikrer en god ensartet produktkvalitet.

Bronkhorst Cori-Tech har lanceret CORI-FILL® med stor succes i applikationer, hvor der skal doseres små mængder meget nøjagtigt. Med en coriolis flowmåler, kan systemet dosere den ønskede mængde væske nøjagtigt.

CORI-FILL® systemet har integreret batchfunktion og har mulighed for direkte at styre afspærringsventiler, proportional ventiler eller pumper.

Til de små doseringsopgaver er en CORI-FILL mere effektiv

Fordele ved at anvende
CORI-FILL® til doseringsopgaver.

I modsætning til vægtdoseringsprocesser, kan flere væsker doseres samtidig, når man anvender CORI-FILL®. Når man anvender vægte skal vægten tareres, når der skiftes fra en væske til en anden, mens CORI-FILL® systemet blot kræver en kort reset-kommando, for at starte den næste batch. Mængden, der skal doseres, kan let indstilles ved programmering af batchfunktionen via feltbus kommunikation. Denne batchdosering er meget hurtigere og mere kompakt end processer med vægte, men er sammenligneligt nøjagtigere. På grund af deres lille størrelse er det muligt at montere afspærringsventiler direkte på (mini) CORI-FLOW® instrumenter. Derfor er volumen i rørene minimeret, hvilket resulterer i en hurtig reaktionstid og højeste nøjagtighed på grund af minimal dødtidseffekt og efterløb.

mini cori-flow

Applikationer

Der er flere applikationer, hvor det med fordel kan betale sig at anvende CORI-FILL® til doseringsopgaver. Det kan især have sin fordel til applikationer, hvor man tilsætter tilsætningsstoffer såsom dufte og smag. Her er der behov for nøjagtig og repeterbar dosering, som sikrer en ensartet produktkvalitet. Bronkhorst Cori-Tech har igennem kontakt med virksomheder, der arbejder med dosering af tilsætningsstoffer, designet CORI-FILL® systemet, så det kan anvendes til denne type opgaver.

En velkendt konfekturevareproducerende virksomhed i Tyskland har valgt at anvende CORI-FILL® til deres produktionslinje af konfekture og slik. Efter intensiv test af de første påfyldningssystem for aromater og smagsstoffer, bliver der nu installeret en Bronkhorst Cori-Tech coriolis flowmåler, kombineret med afspærringsventiler og en reguleringsventil. Andre tests med konkurrerende Coriolismålere var mislykket på grund af, at disse målere var fysisk større og ikke kunne være monteret tæt på påfyldningsstedet. En lang slange mellem flowmåler og ventiler skabte store problemer for præcis dosering. Men med CORI-FILL® teknologi, er alle disse problemer løst.

Takket være stor forbedring i nøjagtigheden af den integrerede batchfunktion, automatisk korrektion af efterløbsfunktionalitet og volumen, flowmåling og -dosering, kan (mini) CORI-FLOW® anvendes til applikationer, hvor man ellers kun havde mulighed for at anvende vægtdosering.

Opsummering af fordele ved at anvende et CORI-FILL® system.

 

Har du en doseringsopgave til større mængder, hvor der er behov for en nøjagtig dosering, vil en Coriolis måler fra Yokogawa være løsningen.