Logo

Nutidens industrier er stærkt afhængige af online målinger for at sikre kvaliteten af deres produkter. Udstyr der skal anvendes i disse industrier, skal være robuste og lette at vedligeholde. Det skal kunne modstå høj temperatur kemikalier eller damp, der bruges for sikre korrekte hygiejniske forhold i produktionen.

Læs om pH elektroder
8RESULTATERNULSTIL
Insatech Pfaudler Absolut Ph
pH måling

Pfaulder absolut pH emalje elektroder

Pfaudler pH emaljeelektroder (glasfrie) elektroder til meget hårde applikationer med lang holdbarhed og minimal vedligeholdelse. Disse absolut elektroder anvender ligesom glaselektroder en elektrolyt som reference, typisk KCl.

Insatech Pfaudler Relativ 1
pH måling

Pfaulder relativ-differentiel elektroder

Emaljeelektroder uden elektrolyt. Efter en kort indkøringsperiode kan mange emaljerede pH-elektroder nøjes med at blive kaliberet/justeret/serviceret med 1-2 års interval.

Insatech Hamilton FU20
Kombinations elektrode

Yokogawa FU20

FU20 fra Yokogawa er en wide-body kombinations elektrode, til måling af pH og ORP, enkeltvis eller simulant. Anvendes bl.a. ved vandbehandling, medier med HF og Scrubber installationer.

Insatech Hamilton FU24
kombinations elektrode

Yokogawa FU24

Wide-body kombinations elektrode til måling af pH og ORP, enkeltvis eller simulant. Findes i en kemiske resistens udgave og anvendes f.eks. til installationer med store trykforskelle og vandbehandling.

Insatech Yokogawa PH21
Wide body pH elektrode

Yokogawa PH21

Wide body sensor til pH måling i vand- og spildevandsapplikationer fra Yokogawa. Fremstillet i robust genbrugsmateriale. Analog eller digital fortrådning.

Insatech Yokogawa SV25V 16 9
Polymerfyldt pH elektrode

Yokogawa SC25V Kombinations elektrode

12 mm pH sensor fra Yokogawa designet og udviklet til at sikre stabil, pålidelig og nøjagtig måling i enhver applikation. Med indbygget temperatursensor og Liquid Earth. ATEX certificeret.

Insatech Yokogawa Industrielle Elektroder
Høj viskositet pH elektroder

Yokogawa industrielle elektroder

Yokogawa har en bred vifte af elektroder til hele dit måleloop, der passer til stort set alle procesforhold. De er udstyret med farvekodede strimler for at lette installationen. Måle- og reference elektroder.

Intro Kabler
Tilbehør

Kvalitetskabler til pH-, ledningsevne- og iltelektroder

Når man vælger kabel til sine elektroder er det vigtig at vælge et kvalitetskabel, da målingen i høj grad er afhængig af en god og sikker forbindelse mellem elektrode og transmitter.

No results found

pH-måling er en vigtig parameter

I eksempelvis levnedsmiddelsproduktionen findes applikationer der spænder fra rent vand, der anvendes både til opblanding og til rengøringsformål, måling af pH i de mange forskellige steps af produktforarbejdningen, samt neutralisering og kontrol af spildevand.

En fællesnævner for de fleste applikationer hvor elektroderne er i kontinuerlig mediekontakt, er det nødvendigt at de kan tåle rengøringsprocedurer såsom CIP og SIP. 

Der er i flere og flere applikationer, krav til at alle materialer der er i berøring med levnedsmidler, skal være egnet til dette formål. Derfor tilbyder vi naturligvis pH elektroder med behørige godkendelser til dette segment. 

Anvendes pH målingen i processer hvor tørstofindholdet er højt, kan det anbefales at anvende pH elektroder med et reference system, som minimerer risikoen for tilstopning af diafragmaet, for eksempel med et tryksat referencesystem, som sikrer at det ikke er muligt for mediet at trænge ind i elektroden.

Til vandbehandlingsanlæg er det også afgørende at finde en elektrode der er målrettet opgaven hvad enten det er til spildevandsdelen eller til behandlet vand. Skal elektroden monteres i spildevand, er det relevant at afklare hvilken type spildevand der er tale om. Hvis det er spildevand med højt indhold af partikler og højt flow, vælges en elektrode, som er robust og modstandsdygtig overfor slitage.

For at opnå det bedste måleresultat og lang holdbarhed af ens pH elektroder, er det vigtigt at vælge en elektrode der er designet til den enkelte applikation. Vi sidder naturligvis klar til at hjælpe. 

pH-måling i vand

Der findes mange applikationer hvor man skal måle pH i vand, og flere af disse applikationer stiller de samme krav til pH målingen. Vand bruges i stort set alle processer men det kan anvendes på mange forskellige måder.

Når man snakker om ultra-rent vand og WFI (Water for injection) skal man være opmærksom på at de pH elektroder som kan anvendes til disse typer applikationer, skal kunne måle selvom ion-koncentrationen er meget lav. Det er ikke alle pH elektroder som er egnet til denne type måling.
Udfordringen er at få en stabil pH måling i vand med lav ion-koncentration, og derfor kan det være en fordel at anvende elektroder som god kontakt til mediet for eksempel med tryksat elektrolyt og stabilt flow hen over diafragma.

Skal elektroden monteres i spildevand, er det relevant at afklare hvilken type spildevand der er tale om. Hvis det er spildevand med højt indhold af partikler og højt flow, er det vigtigt at vælge en elektrode, som er robust og modstandsdygtig overfor slitage. Neutralisering af spildevand betyder også at man skal vælge en pH elektrode som kan tåle de kemikalier der anvendes til at neutralisere spildevandet med.

Fælles for alle applikationer er det vigtigt at vælge den pH elektrode, som er egnet til den enkelte opgave, og derved giver den mest pålidelige pH måling.

Tilbage til produktoversigten

Læs også

169 Vanskeligt At Måle Ph I Kedelvand Inspiration

Vanskeligt at måle pH i kedelvand

lav ledningsevne gør opgaven besværlig, hvis ikke man anvender det rette udstyr

Tilbage til toppen

Search