Logo
70RESULTATERNULSTIL
169 Medium Ghibson Actuator NA
Aktuatorer

Ghibson - Elektriske aktuatorer serie NA

Quater-turn elektrisk aktuator er designet til kuglehaner og butterflyventiler. Konstruktionsmæssigt er aktuatoren stærk og robust. Standardudgaven leveres med to grænsekontakter, varmelegeme og visuel positionsindikator.

169 Medium Ghibson Actuator Bernard (1)
Aktuatorer

Ghibson - Elektriske aktuatorer (-20 °C...70 °C)

Elektriske aktuatorer fås i forskellige versioner til ON-OFF og/eller reguleringsanvendelser. Elektriske aktuatorer inkluderer også ATEX-versioner samt en bred vifte af tilpasninger.

Ghibson Actuator pneumatic
Aktuatorer

Ghibson Pneumatiske aktuatorer

Dobbelt- og enkeltvirkende aktuatorer til ventiler med 90° rotation

Ghibson Emergency gearbox Actuators
Aktuatorer

Ghibson nødgearbox med udkobling til pneumatiske aktuatorer

Det er muligt at montere en gearboks mellem aktuator og ventil, som kan anvendes i nødsituationer, f.eks. ved luftsvigt. Gearboksen er frakoblet under normal drift, og kan hurtigt aktiveres ved hjælp af et håndtag, så ventilen kan betjenes manuelt.

169 Compact2 E1500368004832
Aktuatorer

Habonim Compact pneumatiske aktuatorer

Habonims unikke quater turn COMPACT aktuator har med sit 4-stemplet design vist en overlegen ydeevne og styrke. Hurtige åbne og lukke hastigheder samt ekstraordinær lang holdbarhed i krævende miljøer. COMPACT aktuatoren bruges med succes i mange forskellige industrier med resultat i mindre luftforbrug og mindre både størrelse og vægt.

169 Medium Ghibson Actuator ARES
Aktuatorer

Ghibson - Hydrauliske Aktuatorer

Ghibsons egenfremstillede hydrauliske aktuatorer (ARES-serien) er designet til at opfylde de specifikke krav i industrielle applikationer. Egenskaberne ved denne produktserie er et kompakt design og en høj ydeevne.

169 Double Eccentric BU E
Butterflyventiler

Ghibson - Butterflyventiler HD-serien

Ghibsons high performance butterflyventiler i HD-serien er specielt designet til meget krævende applikationer, hvor ventilens ydelse er kritisk. Fås i forskellige materialer, Trykklasser og Firesafe version.

169 Medium Ghibson Butterfly TT
Butterflyventiler

Ghibson - Butterflyventiler TT-serien

Ghibsons butterflyventiler i TT-serien er tilgængelige i en bred vifte af materialekombinationer og specielt designet til den kemiske industri og særligt krævende applikationer.

169 Soft Seated EN
Butterflyventiler

Ghibson - Butterflyventiler PD-serien

Ghibsons soft seated butterflyventiler er designet til at opfylde de fleste industrielle applikationer, fra pulvertransport og marine industri til petrokemiske krav. Ventilerne fremstilles i fire forskellige versioner med størrelser fra DN 40 til DN 800, i trykklasse op til PN25. Udføres i mange forskellige materialer og som Wafer og Lug typer.

No results found

Tilbage til toppen

Search