Logo

Hurtig, teknisk assistance 

Vores serviceteam sikrer dig tryghed og hurtig teknisk assistance, hvis der opstår uventede problemer i din proces. Vores serviceteknikere kan assistere dig via både online support, telefonkontakt eller ved et servicebesøg on-site. 

Foruden akut problemløsning kan vores serviceteam hjælpe dig med målrettede serviceydelser som:  

Vi udfører primært service på det danske og skandinaviske marked – med undtagelse af vores marineteknikere, der udfører service globalt af vores marineudstyr og -løsninger.

ServiceDesk


Mandag - torsdag:
08:00 - 16:00
Fredag:
08:00 - 14:00
Lørdag - søndag:
Lukket

Telefon
+45 7060 6095

Email
service@insatech.com

Ring til vores ServiceDesk, hvis du har spørgsmål om service og kalibrering. 
EF 169

Vi forstår dine udfordringer

Når vi hjælper dig, trækker vi på mange års erfaring fra tidligere applikationer. Det betyder, at du altid er sikret den bedst mulige rådgivning i forbindelse med din serviceopgave.

Vores erfaring i en lang række af industrier og processer betyder desuden, at vi ved, hvad din proces kræver og derfor er i stand til at udfordre dine behov. Dermed finder vi hurtigt frem til den rette løsning og det betyder, du får mere oppetid og betaler for mindre servicetid. 

Vi har blandt andet hjulpet

  • Kraftværker med kalibrering af instrumenter til måling af tryk, temperatur, flow, pH, ledningsevne samt ilt under revision
  • Forsyningsvirksomhed for spildevand med dokumentation og periodisk kontrol af flowmålinger i deres overløb
  • Kraftværker og forbrændingsanlæg med lovpligtig periodisk kontrol af deres radiometriske installationer
  • Pharmaceutiske virksomheder med service og akkrediterede kalibreringer af gasflowinstrumenter, ledningsevne og TOC
  • Kraftværker og forsyningsvirksomheder med kalibrering af energimålere

Insatech 2709 (33) 169
Serviceteam 16 9 2022

Et serviceteam hos en komplet partner

Fordelen ved at vælge vores teknikere til din serviceopgave er desuden, at vi har mange faciliteter og viden in-house. Det sikrer, at du får den mest effektive løsning på din måletekniske udfordring og får det maksimale ud af dine procesinstrumenter.

Vi har blandt andet vores egen projektafdeling, som vi kan trække på ved definering og afvikling af større projekter samt vores el- og smedeværksted, som kan bistå ved tavlebygning og mekaniske løsninger. Derudover er alle vores Product Managere, til din rådighed, ved spørgsmål af mere teknisk og nørdet karakter.

Det gør os kort sagt i stand til både at servicere dit nuværende udstyr uafhængigt af fabrikat, rådgive dig omkring optimering af din proces samt designe, bygge og tilbyde dig nyt udstyr. Det betyder, at du sparer tid, da du kun behøver at handle ét sted!

Du er garanteret den nyeste viden

Selvom vores teknikere dagligt hjælper vores kunder i mange forskellige brancher, så sørger vi selvfølgelig for, at deres viden suppleres og løbende opdateres enten ved interne kurser eller hos vores leverandører. Dermed får du altid den nyeste viden i branchen når du bruger vores serviceteam.

Service Person Istock 514717108 Farvekorrigeret
Tilbage til toppen

Search