Logo

Vi er Insatech'ere

Som Insatech’er er din hverdag præget af en høj grad af selvstændighed, ansvar og instrumentnørderi. Vi har meget at byde ind med – og vi får lov til det. Som ansat hos Insatech er følgende egenskaber desuden vigtige: nysgerrighed, et stort gå-på-mod og lysten til at spørge.

Hos os lever entreprenør- og igangsætterånden desuden i bedste velgående. Det betyder, at vi:

  • Ser muligheder fremfor begrænsninger
  • Tager ansvar – i forhold til vores kolleger, kunder, leverandører og øvrige samarbejdspartnere
  • Opererer i fleksible og medbestemmende rammer
  • Er stolte af vores høje faglighed og tør stille krav til hinanden
  • Er uformelle i den måde vi omgås og klæder os på

Vi kommer fra Rødby på Lolland til Aalborg i Nordjylland - og vi har mange forskellige både tekniske og akademiske baggrunde. Vi er desuden en god blanding af medarbejdere med anciennitet, der spænder lige fra mindre end 1 år til mere end 30 års erfaring hos Insatech. Fælles er vi dog om at give plads til hinanden, og have lyst til at komme hinanden ved på tværs af både teams og afdelinger.  

Se mere om vores arrangementer på tværs af teams og afdelinger her.

Ledige stillinger

Insatech 15 06 2021 15

Vi søger en application engineer til vores projektteam

Er du den dygtige, engagerede og udadvendte projektingeniør, der ønsker at arbejde med projektgennemførelse og programmering af kundespecifikke automationsløsninger? Så er denne stilling sikkert noget for dig.

Teknisk Projektleder

Vi søger en teknisk projektleder

Vi søger en teknisk projektleder, der kan håndtere opgaver inden for både maritime og industrielle sektorer. Trives du med et tæt samarbejde med tekniske teams for at sikre, at alle opgaver og ansvarsområder er klart definerede? Har du en solid erfaring med succesfuld planlægning, koordinering og gennemførelse af tekniske projekter? Så hører vi gerne fra dig!

Vi har mulighederne                                        

Din indsats betyder noget! Vores medarbejdere er vores største aktiv og derfor er det afgørende, at hver enkelt medarbejder støttes i form af en sikker ansættelse, løbende faglig udvikling og efteruddannelse – enten internt, hos vores leverandører eller hos eksterne udbydere. Vi har dermed fokus på at understøtte vores medarbejderes personlige og faglige udvikling – og vi stræber altid efter at tilgodese den enkeltes karriereønsker.

Derudover arbejder vi i en flad organisation, hvor der sættes pris på nye ideer og initiativer – og, hvor du i høj grad har indflydelse på udviklingen. Har du en idé, så er din leder altid kun et ’køkkenmøde’ væk.  

Foruden vores fastansatte har vi oftest også en kontorelev, automatiktekniker lærlinge, flexjobbere og deltidsansatte. Læs mere om, hvad to af vores fleksjobbere, Nicklas og Michael, siger til at være ansat hos os her.

Søg job hos os 

Lyder Insatech som en arbejdsplads for dig, så kan du søge én af vores ledige stillinger. Har vi ikke en ledig stilling, der matcher dine kompetencer, så er du selvfølgelig altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.

Din uopfordrede ansøgning og CV skal sendes på e-mail til HR@insatech.com 

Send din uopfordrede ansøgning og CV her!

Insatech 15 06 2021 21
Tilbage til toppen

Search