Logo

Vil du have stor indflydelse på din egen hverdag, og kan du få kunder, salg og teknisk know-how i særklasse til at gå op i en højere enhed, så er du måske vores nye KAM til Pharma- og Industrisegmentet?

Hos os får du reelt en nøglerolle. Det er nemlig din og de 7 øvrige key account managers indsats i marken, der skaber grundlaget for at fastholde og øge vores markedsposition udtaler salgschef Michael Gandø.

Om stillingen:

Vi søger en person, der er stærk på den kommercielle del og som samtidig kan formidle den tekniske know-how på en måde, så kunderne forstår vigtigheden i at samarbejde med en partner, der måske ikke altid leverer den billigste løsning, men en løsning, hvor der er sikkerhed for, at det også er den rigtige løsning for kunden i en længere årrække.

Det er fedt at sælge produkter og løsninger fra verdens bedste producenter, hvor der aldrig kan sættes spørgsmålstegn ved kvaliteten siger Key Account Manager Søren Olsen.

Du får mulighed for at koncentrere dig om det, du er bedst til, nemlig dine kunder og salgsrelaterede tiltag. Tilbud og ordrehåndtering klares primært fra kontoret i Bårse, men det er vigtigt, at du også er fleksibel og selv kan tage aktion, når det er påkrævet.

Vi har også et stærkt back office med Produktspecialister til at bakke dig op med al den specialistviden, du har brug for.

Dine primære arbejdsopgaver er:

  • Opbygge relationer med nye kunder og kontakter hos eksisterende kunder, med henblik på at opnå et langsigtet samarbejde
  • Identificering, afdækning, segmentering og opsøgning af projekter i pharma - og industrisegmentet
  • Sparring med kunderne i valget af det/den optimale produkt/løsning til det givne formål i tæt samarbejde med vores interne specialister
  • Udarbejdelse af løsningsforslag, opfølgning på tilbud og projekter, forhandle og lukke salget
  • Medarrangør og deltagelse i relevante kundeseminarer/events og udstillinger, samt aktiviteter og tiltag rettet ud mod kunderne
  • Ansvarlig for, at de definerede mål og budgetter inden for eget segment overholdes

Kvalifikationer:

Vi er åbne over for, hvilken baggrund/erfaring du kommer med, men det er vigtigt, at du har en solid teknisk interesse, en god kommerciel forståelse, samt gerne nogle års erfaring med salg af relaterede produkter til industrien.

Det vigtigste er, at du evner at tale tekniske løsninger med kunderne og kommercielt med indkøbere og andre beslutningstagere, og du sætter en ære i at yde en seriøs, troværdig og professionel service.

Desuden er du god til at lytte, hurtig til at forstå kundernes problemstillinger, og kan optræde tillidsvækkende, initiativrig og handlekraftig.

Det er vigtigt, at du er en god ”holdspiller”, da Insatech ønsker at fastholde en stærk korpsånd, hvor evnen og lysten til samarbejde er fundamentalt for virksomheden.

Vi tilbyder:

Vi tilbyder et udfordrende job i en hverdag, hvor faglig såvel som personlig udvikling er i fokus. Vi lægger vægt på, at opgaverne løses effektivt og til kundernes fulde tilfredshed samtidig med, at arbejdet udføres i et rart og uformelt miljø.

Vi har et super godt sammenhold kollegaer imellem i hele virksomheden - på tværs af alle fagområder og afdelinger fortæller Senior Sales Engineer Kenneth Andersson.

Der tilbydes et spændende, meget selvstændigt og varieret job i en virksomhed, hvor omgangstonen er fri. Du vil blive klædt grundigt på til projekt-, service- og automationssalg, så opgaverne til enhver tid kan løses på et kompetent og højt fagligt niveau.

Du får en fast løn, pension med sundhedsforsikring samt stillet tlf., pc og fri bil til rådighed.

Hvem er vi? 

Insatech A/S har kontor i Bårse tæt på motorvejen og er en kernesund og økonomisk velfunderet virksomhed, der gennem innovation og planlagt vækst er blandt Danmarks mest anerkendte leverandører af procesautomationsløsninger til industrier som pharma, marine, vand/spildevand, fødevarer, energiproduktion samt olie og gas.

Vores faglige område dækker bredt med totalløsninger inden for flowmåling, analyse, tryk, registrering, dataopsamling og processtyringer samt kalibrerings- og serviceydelser. Du kan læse meget mere om os her. 

Ansøgning 

Lyder stillingen som noget for dig, så send en email til kd@profilsearch.dk med dit CV og et par ord om, hvem du er, hvorfor du er interesseret, og hvad du kan bidrage med.

Hvis der er et match, kan du senere i processen blive bedt om at lave en motiveret ansøgning.

Ønsker du yderligere information om virksomheden og/eller om stillingen, er du velkommen til at kontakte personalekonsulent Kim Devantier fra Profil Search på tlf. 20 21 89 09.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

Insatech Medarbejdere Website MIGA
Michael Gandø

Sales Manager


Tlf: +45 2761 4523

Email: Michael.Gando@insatech.com

Skriv til Michael

Tilbage til toppen

Search