Logo
Insatech Yokogawa AXR 2 Wire Magnetisk Flowmåler 687 1X1

AXR er en magnetisk flowmåler som er 2-wire / loop-forsynet og kan anvendes til måling på ledende væsker, typisk vand applikationer. Den har et meget lavt energiforbrug i forhold til andre magnetiske flowmålere, hvilket gør den ideel til lavenergi løsninger. Fås størrelse fra 25...200 mm.

Kontakt vores produktekspert

Yokogawa´s AXR-serie baserer sig på principperne for magnetiske flowmålere, sammenligneligt med AXW- samt AXG-serien. Der er altså tale om typiske vand-applikationer, da princippet påkræver medier med ledningsevne.

En helt særlig egenskab for AXR-serien er dog at det er verdens første loop-forsynede / 2-wire instrument, der anvender en overliggende dobbeltfrekvens på elektroderne. Dette betyder øget stabilitet og performance, sammenlignet med konkurrerende udstyr. Samtidig giver loopforsyningen den fordel, at der ikke skal forefindes lokale strømforsyninger til enheden, men at instrumentet kan forsynes via mA-loopet. Har man et eksisterende loop, - men ingen lokal strømforsyning, - så kan man altså stadig anvende en AXR uden omkostninger til yderligere kabeltræk.

Ligesom AXW- og AXG-serien, så har AXR også brugervenlige funktioner, samt Full Dot Matrix LCD-display, elektrodebelægningsovervågning og meget mere.

Lavt energiforbrug

AXR-serien forbruger typisk 1-4% af energiforbruget af en tilsvarende magnetisk flowmåler med egen strømforsyning. Relativt kan CO2-udledningen/miljøbelastningen reduceres fra 73kg CO2 til 1,4kg som følge af besparelsen (sammenlignet med en tilsvarende 4-wire magnetisk flowmåler). Hvis man skal kigge efter en lavenergi-løsning, kunne AXR altså være en mulighed.

Insatech Yokogawa AXR 2 Wire Magnetisk Flowmåler Product AXR 150F 04 16 9
Insatech Yokogawa AXR 2 Wire Magnetisk Flowmåler 687 16 9

Pålidelige

AXR-serien har som Yokogawas AXW- samt AXG-serier en overliggende dobbeltfrekvens over elektroderne. Dette medfører stabile målinger, stabilt nulpunkt samt hurtig responstid ved procesændringer. Grundlaget for stabile og pålidelige målinger, selv i krævende forhold.

SIL2 certificeret sikkerhed

AXR-serien er det første 2-wire / loop-forsynede instrument der er SIL2-certificeret i henhold til SIL2 Safety Integrity Level (IEC 61508). AXR er som standard SIL2 til single use, eller SIL3 redundant.

AXR betjenes også med en magnetisk pen, hvilket gør man kan tilgå opsætningen uden at skulle ind til transmitteren / åbne transmitterhuset. Dette er en fordel i støvede, fugtige miljøer, samt i ATEX-område.

Insatech Yokogawa AXR 2 Wire Magnetisk Flowmåler Product AXR 150F 09 16 9
Insatech Yokogawa AXR 2 Wire Magnetisk Flowmåler Product AXR W 03 16 9

Betjening og diagnostik

Som tilføjelse til HART5 har de nye AXR nu også support af HART7, så I kan tilgå instrumenterne direkte fra kontrolrummet.

Derudover har instrumenterne Adhesion Alarm, hvilket er et udtryk for elektrodebelægning i måleren. Dermed kan man via displayet se hvilken status måleren har, og se om udstyret skal efterses eller serviceres. Elektrodeovervågningen kan være på 4 niveauer, hvilket kan ses på displayenheden. Her forefindes også 3 displaylinjer hvor informationer fra enheden kan vises.

Dette er en fordel i forbindelse med løbende service og vedligehold, og kan spare Jer for unødige service og nedluk.

AXR-serien er altså en god, energieffektiv løsning, hvis man leder efter 2-wire magnetiske flowmålere med Yokogawa´s velkendte performance og kvalitet.

Insatech Medarbejdere Website JST Ny
KONTAKT VORES EKSPERT

Jacob Steffensen

Key Account Manager & Senior Specialist - Flow Equipment


Tlf: +45 2761 4500

Email: Jacob.Steffensen@insatech.com

Skriv til Jacob

Specifikationer
Usikkerhed

±0,5 % af målt værdi

Størrelser

25...200 mm

Linermateriale
  • PFA
Kommunikationsprotokoller
  • HART 7
  • BRAIN

Produktspecifikation og manualer

  • Brochure Yokogawa Magnetic Flowmeter (ADMAG)
    English | pdf
  • Brochure Yokogawa AXR
    English | pdf
  • Teknisk specifikation Yokogawa AXR
    English | pdf

Fandt du ikke det du søgte?

Leder du efter noget bestemt materiale, så skriv til os. Så vil vi forsøge at finde det til dig, og sende det hurtigst muligt.

Udfyld kontaktformular

Få tilsendt materiale

Samtykke til opbevaring af indtastede oplysninger *


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Tilbage til toppen

Search