Logo

På denne side kan du finde inspiration i vores case stories, how-to guides og teoriartikler. Siden vil løbende blive opdateret med ny inspiration. 

God læselyst. 

Rebild Forsyning 169

VEGAPULS C23 sikrer valide data i Rebild Forsynings gennemløbsrør

Hos Rebild Forsyning oplevede de problemer med måledata fra én af deres målebrønde. Den installerede, hydrostatiske niveaumåler kunne ikke måle ved de helt lave flow, og sensorens måledata var derfor ikke anvendelige til anlæggets kapacitetsanalyser.

Læs casen

26RESULTATERNULSTIL
20221223 085631
Case Story

IMO-godkendt løsning sparer transformerstation tid og omkostninger i forbindelse med udledning af spildevand

Vindmølleparker forbindes via en offshore transformerstation, der via et landfast kabel transporterer parkens strøm. Storm og kraftig regn gør det vanskeligt at undgå, at vand ophober sig på platformen. For at sikre, at IMO-lovgivningen overholdes og forurenet vand, ikke skylles overbord har vi hjulpet flere af vores kunder med en IMO-godkendt løsning fra Brannstrom.

Adobestock 137799259
Case story

Doseringsløsning minimerer energi- og ressourceforbrug, og garanterer medarbejdernes sikkerhed i slikproduktion

Ønsker du at minimerer dit energi- og ressourceforbrug samt garantere dine medarbejderes sikkerhed i slikproduktionen? Så læs med her!

Mausoleum Sigrid Juselius 800X450
Inspiration

Sådan holdes temperatur og luftfugtighed under kontrol i Jusélius mausoleum

Sigrid Jusélius mausoleum er et kulturelt signifikant sted i Pori, Finland. Mausoleet, der blev bygget mellem 1901-1903, er et mesterligt kunsthåndværk fra sin tid. Men det kan dog være svært at bevare de flotte freskomalerier, derfor har Sigrid Jusélius Fonden investeret i temperatur og luftfugtighedsmålinger.

Aktiv Receptstyring 169
Case story

Manuel gasblanding blev erstattet af aktiv receptstyret gasmix i kalibreringssetup

Ønsker du at erstatte din manuelle gasblanding med en kvantificeret og styret gasdosering, der nemt kan genskabes? Så læs med her!

IMG 0517
Inspiration

VEGAPULS sikrer et mere stabilt slamudtag fra Vejle Spildevands efterklaringstanke

Hos Vejle Spildevand oplevede de ofte ustabile målinger fra deres ultralydsniveaumålere, hvis opgave var at måle flow i overløb. En udfordring, der primært opstod på grund af dug og kondens på måleoptikken, eller ved temperaturændringer i omskifteligt vejr.

Candy Zimmermann Nxmsxgkxfxa Unsplash
Inspiration

Hemmeligheden bag den optimale isproduktion

Is fremstilles ved at fryse og samtidig blande luft i den flydende masse, der indeholder fedt, sukker, mælketørstof, emulgeringsmiddel, smagsstoffer og farvestoffer. For at sikre den helt optimale isproduktion er lufttilsætningen (areation) afgørende.

Rebild Forsyning 169
Inspiration

VEGAPULS C23 sikrer valide data i Rebild Forsynings gennemløbsrør

Hos Rebild Forsyning oplevede de problemer med måledata fra én af deres gennemløbsrør. Den installerede, hydrostatiske niveaumåler kunne ikke måle ved de helt lave flow, og sensorens måledata var derfor ikke anvendelige til anlæggets kapacitetsanalyser. Derfor tog de kontakt til os. 

Skive Vand 16 9
Inspiration

Stabile målinger på Skive Vands slamcontainere

En radarmåler med en alt for stor spredningsvinkel resulterede i ustabile og ubrugelige målinger på Skive Vand A/S’ slamcontainere. Derfor tog driftstekniker hos Skive Vand, Jimmi Vestergaard Pedersen, kontakt til Insatech for råd og vejledning.

Samn Forsyning 169 4
Inspiration

VEGAPULS erstattede ustabile ultralydsniveaumålere hos Samn Forsyning

Ustabile målinger og udkald pga. målefejl hos Samn Forsyning, blev med VEGAPULS C21 erstattet af pålidelige målinger, ingen alarmudkald og en vognmand, der nu kun kører med fyldte containere.

No results found

Tilbage til toppen

Search