Logo

På denne side kan du finde inspiration i vores case stories og teoriartikler.

Siden vil løbende blive opdateret med ny inspiration. 

God læselyst. 

Rebild Forsyning 169

VEGAPULS C23 sikrer valide data i Rebild Forsynings gennemløbsrør

Hos Rebild Forsyning oplevede de problemer med måledata fra én af deres målebrønde. Den installerede, hydrostatiske niveaumåler kunne ikke måle ved de helt lave flow, og sensorens måledata var derfor ikke anvendelige til anlæggets kapacitetsanalyser.

Læs casen

30RESULTATERNULSTIL
20230602 134125
Case story

Koppers Danmark løser udfordringer med nitrogenovervågning med clamp-on flowmåler fra Flexim

I flere år havde Koppers Danmark oplevet problemer med deres flowmåler, hvis opgave er at overvåge nitrogenflowet, så iltindholdet kan reguleres efter en fastsat grænseværdi og brandfare dermed undgås. Derfor rådgav, installerede og idriftsatte vi en ny clamp-on flowmåler fra Flexim.

16 9 KEPE Everdrup Kompressorstation
Case story

Gennemgang og validering af instrumenter på Everdrup Kompressorstation

Et hovedelement i Baltic Pipe projektet er kompressorstationen lige uden for Everdrup på Sydøstsjælland. Kompressorstationen skal hæve gastrykket i rørene, så de store mængder af gas kan sendes tværs over Østersøen til Polen – og i byggeprocessen har vores serviceteam gennemgået og valideret stationens systemer og instrumenter.

IMG 0921
Case Story

Fra klasseværelse til industri: Maskinmesterstuderende forberedes på at teste oliekvalitet med vores udstyr

På Maskinmesterskolen i Aarhus stræber de sig altid på at give deres elever den bedst mulige uddannelse, og derfor forbereder de også eleverne på de udfordringer, de kan støde på efter endt uddannelse, uanset om de ender i et job på land eller til vands.

20221223 085631
Case story

IMO-godkendt løsning sparer transformerstation tid og omkostninger i forbindelse med udledning af spildevand

Vindmølleparker forbindes via en offshore transformerstation, der via et landfast kabel transporterer parkens strøm. Storm og kraftig regn gør det vanskeligt at undgå, at vand ophober sig på platformen. For at sikre, at IMO-lovgivningen overholdes og forurenet vand, ikke skylles overbord har vi hjulpet flere af vores kunder med en IMO-godkendt løsning fra Brannstrom.

Adobestock 137799259
Case story

Doseringsløsning minimerer energi- og ressourceforbrug, og garanterer medarbejdernes sikkerhed i slikproduktion

Ønsker du at minimerer dit energi- og ressourceforbrug samt garantere dine medarbejderes sikkerhed i slikproduktionen? Så læs med her!

Engin Akyurt Pcpog06fcui Unsplash
Case story

Kontrolleret tilførsel af ilt kan fjerne jern i drikkevandsproduktionen

Råvand, der naturligt forekommer i grundvandsmagasiner i jordoverfladen, indeholder opløst jern i jernholdig Fe2+ form. Hos vandværker, der udvinder og renser vand for at gøre det velegnet som drikkevand, skal jernet fjernes for at undgå problemer med ubehagelig metallisk smag når vandet indtages eller rustpletter på tøj ved vask.

Mausoleum Sigrid Juselius 800X450
Case story

Sådan holdes temperatur og luftfugtighed under kontrol i Jusélius mausoleum

Sigrid Jusélius mausoleum er et kulturelt signifikant sted i Pori, Finland. Mausoleet, der blev bygget mellem 1901-1903, er et mesterligt kunsthåndværk fra sin tid. Men det kan dog være svært at bevare de flotte freskomalerier, derfor har Sigrid Jusélius Fonden investeret i temperatur og luftfugtighedsmålinger.

Aktiv Receptstyring 169
Case story

Manuel gasblanding blev erstattet af aktiv receptstyret gasmix i kalibreringssetup

Ønsker du at erstatte din manuelle gasblanding med en kvantificeret og styret gasdosering, der nemt kan genskabes? Så læs med her!

IMG 0517
Case story

VEGAPULS sikrer et mere stabilt slamudtag fra Vejle Spildevands efterklaringstanke

Hos Vejle Spildevand oplevede de ofte ustabile målinger fra deres ultralydsniveaumålere, hvis opgave var at måle flow i overløb. En udfordring, der primært opstod på grund af dug og kondens på måleoptikken, eller ved temperaturændringer i omskifteligt vejr.

No results found

Tilbage til toppen

Search