Logo

På denne side kan du finde inspiration i vores case stories og teoriartikler.

Siden vil løbende blive opdateret med ny inspiration. 

God læselyst. 

IMG 1396 169

Danfoss sikrer korrekt udledning af spildevand med pH-løsning fra Thermo Fisher Scientific

På Danfoss’ renseanlæg i Nordborg har de udledningstilladelse til havet, og i den forbindelse skal de sikre, at spildevandet behandles korrekt før det udledes. Derfor tilføres spildevandet syre, base og polymer og i styringen af denne proces er pH-måling en afgørende faktor - og her blev vi spurgt til råds.

 

14RESULTATERNULSTIL
Insatech Brintskørhed Photo By Cephoto, Uwe Aranas 16 9
Teori

Brintskørhed - Én af udfordringerne ved hydrogen

Brint (eller hydrogen) er hurtigt på vej til at blive en afgørende del af den grønne omstilling, og kommer med høj sandsynlighed til at spille en stor rolle i vores samfund fremadrettet.

Men brugen af brint medfører også nogle udfordringer, og én af dem er brintskørhed eller ”hydrogen embrittelment” på engelsk.

169 Vandbar Inspiration
Inspiration

Ledningsevne - måske den vigtigste måling i kedelvand

Hvis du ikke har styr på ledningsevnen, kan det komme til at koste dyrt at få dit anlæg til at køre igen. I denne inspirationsartikel kan du læse, hvorfor og hvordan du kan holde styr på ledningsevnen i kedelvand.

Insatech Clean Room Protecting Uniform 1
Inspiration

Annex1 og kontamineringskontrolstrategier - Innovative Teknologier til Hurtigere og Lettere Procesovervågning

Revisionen af Annex 1 afspejler nye indsigter og forventninger i forbindelse med fremstillingen af sterile produkter. Den præciserer, hvordan producenter kan drage fordel af innovative værktøjer - såsom realtidsovervågning og rapid metoder - til at styrke procesforståelsen for bedre at identificere risici og understøtte patientsikkerheden.

169 Reducer Din Nox Udledning Inspiration
Inspiration

Reducer din NOx-udledning

Med afgiften på udledning af NOx og kravene og ønskerne om miljørigtige kraftværker, er det nu mere aktuelt end nogensinde før, at nedbringe emissionerne til et minimum. Øges indsatsen på optimeringen af de forskellige trin i værkets proces, vil det afspejles direkte som resultater i de grønne regnskaber.

169 Vanskeligt At Måle Ph I Kedelvand Inspiration
Inspiration

Vanskeligt at måle pH i kedelvand

lav ledningsevne gør opgaven besværlig, hvis ikke man anvender det rette udstyr

169 HPLC Optimering Inspirationsartikel
Inspiration

HPLC Optimering

Efter, at FDA’s PAT-initiativ er trådt i kraft , er der i alle virksomheder interesse for at forstå, optimere og effektivisere så mange målesteder i processen som muligt. I dag nedsætter de fleste virksomheder typisk én eller flere (PAT)grupper, der direkte har til formål at skabe gode resultater, opnået gennem bedre forståelse af de enkelte procestrin. I denne artikel kan du læse mere om, hvordan du opnår højere udbytte med Opteks UV-målere.

kalibrering illustreret med vægt og lodder
Inspiration

Er kalibrering kun et nødvendigt onde?

Kalibreringen er for de fleste et nødvendigt onde og en tilbagevendende omkostning – Et stykke papir man skal have på sit udstyr, der dokumenterer og underbygger kundekrav, myndighedskrav, egne krav, egne kvalitetssystemer og periodiske vedligehold. Men er det ikke mere end det?

169 Viden Om Damp Inspirationsartikel
Inspiration

Hvordan måler man dampbaseret flow og energi?

Damp er et af de medier, der bruges i de fleste industrier. Dampen anvendes direkte i processen, til turbiner, opvarmning i processen eller til rum opvarmning. Der er derfor ofte brug for at styre, kende sine produktionsomkostninger, eller der kan være direkte lovkrav om en måling, som angiver forbrug, miljøbelastninger samt en kvantificering og afregning af energi salg.

Insatech Pitotrør Med Multivariabel Dp Transmitter 16 9
Inspiration

Bag om pitotrøret

Flowmåling med pitotrør er ved mange applikationer det oplagte valg, alligevel er det ofte et overset måleprincip.

No results found

Tilbage til toppen

Search