Logo

Vi hjælper der, hvor vi kan!  

Det er vigtigt for os at hjælpe der, hvor vi kan! Derfor støtter vi gode formål og mærkesager både lokalt og nationalt. Du kan læse meget mere om vores seneste sponsorater herunder: 

Vi er kæmpe klovnesponsor

Vi sponsorerer De Danske Hospitalsklovne - som kæmpe klovnesponsor. De Danske Hospitalsklovne arbejder for at styrke indlagte børns livsglæde og livsmod, så de bedre kan stå sygdomsforløbet igennem. De møder og anerkender de indlagte børn der, hvor det er. I angsten, i glæden, i kedsomheden. 

Læs mere om De Danske Hospitalsklovne

Danske Hospitalsklovne Kæmpe Sponsor 2024
Vi Planter Klimaskov I Danmark

Vi planter KLIMAskov i Danmark

Igen i år, har vi bidraget med 112 træer til etablering af KLIMAskov i Danmark. I træernes levetid optager de CO2 svarende til 28 ton. Træerne plantes i maj/juni 2024. 

KLIMASKOV Diplom

Hjertestarter ved Dagli'Brugsen i Bårse

Sammen med det øvrige lokale erhvervsliv har vi støttet Hjerteklub Danmarks opsætning af en hjertestarter ved den lokale Dagli'Brugsen i Bårse. 

Hjertestarten er selvfølgelig opsat udendørs så områdets borgere og hjerteløbere kan tilgå den 24 timer i døgnet. 

Hjerteklub Danmark har til formål, at stå for udbredelsen af hjertestartere gennem sponsorater fra det lokale erhvervsliv, så vi som et fællesskab øger sikkerheden i lokalområdet. 

Læs mere om Hjerteklub Danmarks arbejde

Hjertestarter
Danmark Planter Træer

Vi planter træer

Vi har støttet Danmarks Naturfredningsforening og TV2s indsamling "Danmark Planter Træer". Det betyder, at vi er med til at plante 250 træer i Danmark, som gør en forskel for klimaet og som er til stor gavn for mennesker, natur og dyr. 

 

Læs mere om resultatet af indsamlingen

Vi gik for Psykiatri- og Hjerteforeningen

11 af vores seje kvinder, gik sammen med over 4.000 andre, til LadyWalk i Skælskør. Det var en skøn aften med motion, natur, sammenhold og vigtigst af alt et fælles formål om at samle penge ind til Psykiatri- og Hjerteforeningen, der begge støtter sygdomsramte kvinder. 

Ladywalk fandt sted i 14 danske byer og er derfor Danmarks største motionsevent for kvinder. 

Læs mere om Ladywalk

Ladywalk Ny
Tilbage til toppen

Search