Logo

Har du et instrument der driller, så tilbyder vi et Performance Check. Herunder kan du læse meget mere om, hvad et Performance Check indeholder, og hvilker typer af Performance Check vi tilbyder. 

MG 8025 Png

Generelt Performance Check

Har du et instrument der driller, så tilbyder vi et Performance Check. Med et Performance Check kommer vores tekniker ud til dig og laver en komplet gennemgang, af din installation og instrument, hvorefter han afleverer en tilstandsrapport. Derved sikrer du, at dit udstyr er monteret og opsat korrekt – og at du får det maksimale ud af udstyret!

Læs mere

Performance Check på regn- og spildevandsflowmålere

Regnvand er og bliver et større problem, og perioder med kraftig regn, kan resultere i overløb hos rensningsanlæggene til f.eks. fjorde og åer. Det er aldrig ønskværdigt at udlede spildevand, men oftest uundgåeligt og derfor er det afgørende, at dokumentation er i orden, da manglende dokumentation kan resultere i, at du skal betale en større bod end for den mængde du har udledt. 

Læs mere

PC Regn Og Spildevandsflowmålere
Hjemmeside Radiometrisk PC

Performance Check på radiometriske kilder 

Vores serviceteknikere har igennem årene set mange installationer, hvor særligt lukkemekanismen har sat sig fast, fordi kilden har siddet i et slidende miljø med meget støv og skidt. Hvis ikke lukkemekanismen fungerer korrekt, er det ikke forsvarligt at udføre service omkring den radioaktive kilde. Derfor kan et check af dine radiometriske kilder være afgørende for at skabe en sikker arbejdsplads! 

Læs mere

Tilbage til toppen

Search