Logo

Har du et instrument der driller, så tilbyder vi et Performance Check. Med et Performance Check kommer vores tekniker ud til dig og laver en komplet gennemgang, af din installation og instrument, hvorefter han afleverer en tilstandsrapport. Derved sikrer du, at dit udstyr er monteret og opsat korrekt – og at du får det maksimale ud af udstyret!

Vi udfører Performance Check på alle fabrikater, dermed er du på en enkel og økonomisk måde sikret, at du har fuldt overblik over din installation. 

Vores tekniker gennemgår om:

  • Producentens specifikationer er overholdt
  • Eventuelle lovgivningsmæssige / sikkerhedsmæssige krav er overholdt
  • Respektafstande er overholdt
  • Instrumentet er monteret rigtigt
  • Instrumentet er indstillet rigtigt

Service Person On Site Istock 600674918 Farvekorrigeret (1)

Overholder din installation dets specifikationer udsteder vi en rapport, som udgør din sikkerhed for, at dit instrument lever op til dets fulde potentiale. Skulle vores servicetekniker derimod finde punkter med plads til forbedringer, indeholder rapporten en oversigt over forbedringspunkterne samt anbefalinger til, hvordan de kan udbedres så du igen får det maksimale ud af dit instrument.

For det meste vil det være ting du selv kan ordne f.eks. en fejlmonteret pakning som kan resultere i en unøjagtig måling. Hvis du alligevel har brug for hjælp, kan du få både os eller en anden leverandør til at hjælpe dig. Ud fra rapporten vil vi også være i stand til at vurdere om det er fordelagtigt, at I ændrer eller optimerer jeres rutiner i forbindelse med montage, opstart og vedligehold af jeres installationer, så I fremover vil spare tid, undgå unødvendige fejl og minimere ikke-planlagt service.

Pris: 1.500 DKK. Prisen inkluderer ét Performance Check, rapportering og kørsel!

 

Bestil et Performance Check

Øvrige Performance Checks

Radiometrisks Performance Check

Performance Check på radiometriske kilder

Vores serviceteknikere har igennem årene set mange installationer, hvor særligt lukkemekanismen har sat sig fast, fordi kilden har siddet i et slidende miljø med meget støv og skidt. Hvis ikke lukkemekanismen fungerer korrekt, er det ikke forsvarligt at udføre service omkring den radioaktive kilde. Derfor kan et check af dine radiometriske kilder være afgørende for at skabe en sikker arbejdsplads!

PC Regn Og Spildevandsflowmålere

Performance Check på regn- og spildevandsflowmålere

Regnvand er og bliver et større problem, og perioder med kraftig regn, kan resultere i overløb hos rensningsanlæggene til f.eks. fjorde og åer. Det er aldrig ønskværdigt at udlede spildevand, men oftest uundgåeligt og derfor er det afgørende, at dokumentation er i orden, da manglende dokumentation kan resultere i, at du skal betale en større bod end for den mængde du har udledt.

Tilbage til toppen

Search