Logo

Din komplette instrumenterings­partner

Vi leverer instrumenter, kalibrering og service til industrien 

Insatech har siden 1989 leveret instrumentering, kalibrering og service til industrien i Danmark. Vi har et bredt udvalg af produkter inden for blandt andet: flow, niveau, analyse, tryk, temperatur og ventiler. Derudover har vi vores eget kalibreringslaboratorium, hvor vi kan udføre akkrediterede kalibreringer til pharmaindustrien. Vi kan desuden hjælpe dig med at udvikle nye systemer og styringer til din proces eller udskifte de eksisterende. Vi er kort sagt drevet af vores passion for instrumenter, procesoptimering og vores ønske om at være din komplette instrumenteringspartner.

Med os som leverandør får du gavn af vores mere end 30 års erfaring, der gør os i stand til at tilbyde dig teknisk viden inden for branchespecifikke applikationer og dokumentationskrav. Vi arbejder inden for segmenterne: Energi og forsyning, Føde- og drikkevare, Kemi, Olie og gas, Marine, Pharma og Life science samt den øvrige fremstillingsindustri. Vi udvikler, producerer og leverer desuden vores egne løsninger globalt til vand-, marine- og pharmabranchen. 

Vidste du at?

Insatech står for Instrumentation and Automation Technology, har hovedkontor i Bårse, satellitkontorer i Odense, Esbjerg samt Aalborg - og, at vi i dag er mere end 70 Insatech'ere fordelt over hele Danmark. Derudover har vi agenter i over 20 lande og er distributører for mere end 35 brands, heriblandt nogle af verdens største instrumentproducenter, såsom Yokogawa, Baker Hughes og Veolia. 

Sidste år har vi:

  • hjulpet 1011 kunder
  • solgt 225.232 varer  
  • haft 22.696 service- og projekttimer
  • udført service i blandt andet Gdansk, Bremerhaven, Algeciras og New York
  • fejret fire 5-års jubilæer, ét 15-års jubilæum, to 20-års jubilæer og ét 30-års jubilæum  
  • tilsammen oparbejdet over 795 års erfaring i Insatech regi
  • haft glæde af den længst ansatte Insatech’er i 32 år

Insatech 15 06 2021 20
Thumbnail Om Os

En del af Addtech 

Vi er ejet af koncernen Addtech, der i dag består af omkring 140 selvstændige virksomheder, der alle sælger højteknologiske produkter og løsninger til kunder primært i produktionsindustrien. Alle selskaberne holdes sammen af en stærk virksomhedskultur, hvor kundeforståelse, teknisk kompetence og værdiskabelse er centrale begreber.

Som en del af Addtech er vi dermed en del af noget større. Vi har sammen med vores søsterselskaber mulighed for at trække på koncernens netværk, solide finansielle ressourcer og langsigtethed samtidig med, at vi drager fordel af vores decentrale position, hvor vi igennem vores daglige, selvstændige drift bevarer vores fleksibilitet, effektivitet og muligheden for at træffe beslutninger i nærheden af markedet og vigtigst af alt er tæt på dig som kunde.

Læs mere om Addtech

Insatech Marts (103)
Insatech Marts (122)
Insatech Marts (23) (1)
Insatech Marts (42)
Insatech Marts (52)
Insatech Marts (72)
Insatech Marts (83) (2)
Insatech Marts (98)
Insatech Marts (129)
Insatech Marts (103)
Insatech Marts (122)
Insatech Marts (23) (1)
Insatech Marts (42)
Insatech Marts (52)
Insatech Marts (72)
Insatech Marts (83) (2)
Insatech Marts (98)
Insatech Marts (129)
Tilbage til toppen

Search