Logo

Mental trivsel og udvikling 

Vi har et konstant fokus på at sikre et godt, sundt og udviklende arbejdsmiljø – blandt andet ved at tilbyde vores medarbejdere kontormotion, sundhedsforsikring og massageordning.  

Derudover har vi en personaleforening, hvis udvalgs formål er at fremme trivslen og sammenholdet i blandt vores medarbejdere. Herigennem afholdes arrangementer, hvor vi på tværs af vores afdelinger i øst og vest dyrker sammenholdet – og ikke mindst sikrer de bedste forudsætninger for at styrke relationer og samarbejde.

Se et udpluk af vores seneste aktiviteter herunder. 

Mountainbike, gåtur og bålhygge

En fredag eftermiddag blev brugt i naturen omkring Bosei i Præstø!

Dette kollegaarrangement bød på en udfordrende mountainbiketur for de modige, mens de øvrige kollegaer nød en gåtur i skoven og undervejs heppede på kollegaerne på mountainbike, der begav sig ud i både hop og skarpe sving. 

Herefter var det tid til at samles omkring bålet til snobrød og hygge.

Bosei 169
Kollegasjov På Padelbanen 2023

Kollegasjov på padelbanen

En torsdag eftermiddag efter arbejde var vi en gruppe af kollegaer samlet til padel tennis. Det var et par sjove timer, og en fed måde at konkurrere på! 
 
Et stort tak til instruktøren hos Match Padel Danmark i Næstved for at lære os det basale og hjælpe os med at skabe rammerne for en skøn eftermiddag. Vi sluttede af med en sandwich, og snak om eftermiddagens kampe – for her i Insatech er vi konkurrencemennesker med stort K – også når det gælder på padelbanen!

En hyggelig sommerdag 

Enø Isbilen var forbi vores kontor. Vi fik for en kort stund nydt vejret, snakket og ønsket hinanden en rigtig god sommer.

Hjemmeside Enø Is
Badminton 16 9

Badminton og mountainbike

I efterårs- og forårsperioden har vi ugentlige badminton- og mountainbikehold, hvor vores medarbejdere, efter arbejde, kan duellere, træne og grine sammen.

Region Sjællands Sundeste Arbejdsplads 2020

For vores mange sundhedsfremmende initiativer blev vi i 2020 kåret som Region Sjællands Sundeste Arbejdsplads af Dansk Idrætsforbund.

Hjemmeside Regionsvinder Danmarks Sundeste Arbejdsplads
Hjemmeside Gokart

Gokart 

Selvom vi i dagligdagen fungerer godt som et stort ”TEAM INSATECH”, bliver vi helt tydeligt individualister når vi mødes i konkurrencer og kampen om trofæet sætter ind. Det kom blandt andet til udtryk da vi mødtes i duel på gokartbanen.   

Massageordning

Vores medarbejdere har ugentligt mulighed for at gøre brug af vores massageordning. Formålet med ordningen er at bidrage til vores medarbejderes trivsel samt forebygge blandt andet skulder- og nakkesmerter.

Hjemmeside Massageordning
Hjemmeside AM Dag

Motionsdag

Vi deltog i Arbejdspladsernes Motionsdag. Det var hverken yndefuldt eller professionelt – bare super sjovt. Vi afsluttede dagen med en fællesskål og ønskede hinanden god efterårsferie.

Kontormotion

Som en del af vores arbejde på en sundere hverdag bruger vi hver dag 5-10 minutter på kontormotion, bestående af enten planke eller elastikøvelser. Kontormotionen giver os:

  • Fysisk aktivitet
  • Forebyggelse af skulder- og nakkesmerter
  • Fællesskab
  • Øget motivation

Hjemmeside Kontormotion
Hjemmeside Tæl Skridt Ny

Tæl skridt

Vi har flere gange deltaget i Dansk Firmaidrætsforbunds ’Tæl skridt’-kampagne. Sidste gang vi deltog blev vores hold ”Så lad gå da” – med et dagligt gennemsnit på næsten 24.000 skridt pr. holddeltager – nummer 1 ud af 1.400 hold på landsplan.

Og som du kan se, så er lidt regn ingen hindring for os!

Virtuelle, Coronavenlige arrangementer

Under Coronapandemien blev vores sociale arrangementer erstattet af en virtuel fredagsbar, hvor vi hver uge tjekkede ind til blandt andet banko, afterski og ølsmagning.

Hjemmeside Virtuel Fredagsbar
Tilbage til toppen

Search