Logo

Hvor mødes vi i år?

Vi glæder os altid til at komme ud på messerne for at mødes med dig, vi allerede kender og samarbejder med og til at skabe nye kontakter.

Hvad kan du opnå ved at møde os på messerne?

På messerne kan vi få en snak om dine måleopgaver og give dig gode råd om instrumentering, imens vi kigger på instrumenterne sammen. Derudover kan du få en præsentation af de seneste nyheder inden for flow, niveau, tryk, temperatur, ventiler, dataopsamling og styresystemer, kalibreringsudstyr, vandbehandling og analytiske målinger.

Kontakt os meget gerne for at lave en aftale forud for messen. Dermed sikrer vi, at vi har sat tid af til dig, når du kommer forbi vores stand og, at vi har det ønskede udstyr med på messen.

I 2022 kan du møde os på:

169 Logo IFAT Events Logo 220

IFAT i München

Mød os på IFAT i München fra den 30. maj til den 3. juni 2022. IFAT er verdens førende messe for vand-, spildevands-, affalds- og råmaterialehåndtering, som siden sin grundlæggelse i 1966 har været et solidt mødested for denne branche.

Chembio Logo NY

ChemBio i Helsinki

Den 8.-9. juni kan du møde os når vi deltager på ChemBio i Helsinki, i Finland (Helsinki Expo and Convention Centre). ChemBio er et event, der samler de nyeste trends og virksomheder samt beslutningstagere inden for kemi og bioteknologi.

Donsö Shipping Meet 2022

DSM2022 i Sverige

Mød vores Marineteam på DSM2022 fra den 14.-15. juni på Donsö i Sverige.

Insatech Stfs Årsmøde 2022

Mød os på STFs Årsmøde Mariagerfjo­rd Renseanlæg

Mød os på Spildevandsteknisk Forenings årsmøde på Mariagerfjord Renseanlæg Fredag den 17. juni 2022 mellem 9-15.

Logo Labdays 7 8 NY

LabDays i København

Mød os på LabDays i Øksnehallen i København, fra den 7.-8. September. LabDays er to intensive dage for alle, der arbejder med laboratorieteknik. Derudover vil der på messen være rig mulighed for seminarer, møder og netværk.

SMM 2022 169

Mød vores marineteam på SMM i Hamborg

Mød vores marineteam på SMM fra den 6.-9. september i Hamborg, Tyskland.

Iwa2020 Signatur Islands Brygge Havnebad 20180606 Th 0062

IWA 2022 i København

Fra den 11. til den 15. september 2022 kan du møde os når vi deltager i IWA World Water Congress & Exhibition i København. På messen samles de vandprofessionelle samt de engagerede vandforbrugere inden for industri, landbrug, arkitekter og byplanlæggere, hydrologer og jord-/grundvandseksperter m.m. Kongressen er kort sagt et globalt forum for diskussion.

169 Foodtech Logo

FoodTech i Herning Messecenter

Mød os til FoodTech i Messecenter Herning fra den 1. til 3. november 2022. FoodTech er Nordeuropas største fagmesse for fødevareteknologi og mødestedet for hele fødevareindustrien. Messen fylder i alt fem haller i Messecenter Herning, som er opdelt efter forskellige temaer og produktgrupper inden for fødevare- og teknologiområdet.

169 Logo Dialabxpo 2022 UK Sted Dato SIT

DiaLabXpo i Herning

Den 1.-3. november kan du møde vores analyseteam på DiaLabXpo i Messecenter Herning. DiaLabXpo er diagnostik- og laboratoriebranchens fagmesse, som danner rammen om viden, fremtidens løsninger, faglige events, branchens trends og networking – alt samlet på ét sted.

Insatech Medarbejdere Website AHE
Annette Henriksen

Sales Coordinator


Tlf: +45 2761 4528

Email: Annette.Henriksen@insatech.com

Skriv til Annette

Search