Logo

Hvor mødes vi i år?

Vi glæder os altid til at komme ud på messerne for at mødes med dig, vi allerede kender og samarbejder med og til at skabe nye kontakter.

Hvad kan du opnå ved at møde os på messerne?

På messerne kan vi få en snak om dine måleopgaver og give dig gode råd om instrumentering, imens vi kigger på instrumenterne sammen. Derudover kan du få en præsentation af de seneste nyheder inden for flow, niveau, tryk, temperatur, ventiler, dataopsamling og styresystemer, kalibreringsudstyr, vandbehandling og analytiske målinger.

Kontakt os meget gerne for at lave en aftale forud for messen. Dermed sikrer vi, at vi har sat tid af til dig, når du kommer forbi vores stand, og at vi har det ønskede udstyr med på messen.

Kommende events:

IMG 6476

LabDays i København 2024

Mød os på LabDays i KB hallen i København, fra den 4.-5. September. LabDays er to intensive dage for alle, der arbejder med laboratorieteknik. Derudover vil der på messen være rig mulighed for seminarer, møder og netværk.

LIFT H2O2 Isolator Cleanroom 800X450

Mød os på Cleanroom EXPO DK 2024

Du kan møde os på stand 17 til Cleanroom Expo DK i Crown Plaza Copenhagen den 22.-23. oktober 2024. Her viser Isak Navi Vaisalas Continuous Monitoring System frem.

Ajour 16 9

Ajour i Odense 2024

Mød os til Ajour den 28.-29. november i Odense Congress Center. Ajour er mødestedet for maskinmestre og andre med interesse for ledelse og teknologisk innovation, og du kan derfor møde udstillere fra brancher som forsyning, offshore, søfart, produktion, industri, automation og rådgivning.

Insatech Medarbejdere Website AHE
Annette Henriksen

Sales Coordinator


Tlf: +45 2761 4528

Email: Annette.Henriksen@insatech.com

Skriv til Annette

Tilbage til toppen

Search