Logo

Hvor mødes vi i år?

Vi glæder os altid til at komme ud på messerne for at mødes med dig, vi allerede kender og samarbejder med og til at skabe nye kontakter.

Hvad kan du opnå ved at møde os på messerne?

På messerne kan vi få en snak om dine måleopgaver og give dig gode råd om instrumentering, imens vi kigger på instrumenterne sammen. Derudover kan du få en præsentation af de seneste nyheder inden for flow, niveau, tryk, temperatur, ventiler, dataopsamling og styresystemer, kalibreringsudstyr, vandbehandling og analytiske målinger.

Kontakt os meget gerne for at lave en aftale forud for messen. Dermed sikrer vi, at vi har sat tid af til dig, når du kommer forbi vores stand, og at vi har det ønskede udstyr med på messen.

Kommende events:

Herobillede Labmesse

LabDays i Oslo

Mød vores analyseteam på LabDays i Oslo fra den 11.-12. Oktober. LabDays er to intensive dage for alle, der arbejder med laboratorieteknik. Derudover vil der på messen være rig mulighed for seminarer, møder og netværk.

LIFT H2O2 Isolator Cleanroom 800X450

Mød os på Cleanroom EXPO DK

Du kan møde os på Cleanroom Expo DK i Hotel Bella Sky den 8.-9. november 2023. Her viser Michael Gandø Vaisalas Continuous Monitoring System frem.

Ajour 16 9

Ajour 2023 i Odense

Mød os til Ajour 2023 den 23.-24. november i Odense Congress Center. Ajour er mødestedet for maskinmestre og andre med interesse for ledelse og teknologisk innovation, og du kan derfor møde udstillere fra brancher som forsyning, offshore, søfart, produktion, industri, automation og rådgivning.

Insatech Medarbejdere Website AHE
Annette Henriksen

Sales Coordinator


Tlf: +45 2761 4528

Email: Annette.Henriksen@insatech.com

Skriv til Annette

Afholdte events 2023

Danske Vandværker Logo

Danske vandværkers fagmesse i Roskilde

Mød os til Danske Vandværkers fagmesse fredag d. 27. januar 2023, i Roskilde Kongres- og Idrætscenter, hvor du kan møde nogle af de førende leverandører til vandbranchen, når de viser deres produkter og ydelser frem.

Danske Vandværker Logo

Danske vandværkers fagmesse i Aars

Mød os til Danske Vandværkers fagmesse fredag d. 31. marts 2023, i Messecenter Vesthimmerland, hvor du kan møde nogle af de førende leverandører til vandbranchen, når de viser deres produkter og ydelser frem.

Stfs Årsmøde 3 Mariager 2022

STFs årsmøde 2023 hos Kalundborg Forsyning

Mød os hos Kalundborg Forsyning til STFs årsmøde den 12. maj 2023 kl. 9-15.

Danva Årsmøde

Vi deltager i Danvas Årsmøde 2023

Den 1. og 2. juni 2023 deltager vi til Danvas Årsmøde 2023 på ODEON i Odense.

169 Nor Shipping Logo

Nor-Shipping i Norge

Fra den 6.-9. juni kan du møde vores marinekollega Tine Kaalund Jensen når hun deltager på Nor-Shipping i Lillestrøm i Norge.

DMS2023 169

DSM2023 i Sverige

Mød vores Marineteam på DSM2023 fra den 28.-30. august på Donsö i Sverige.

Power To X Theme Day

PtX Theme Day - September 7, 2023

Meet us and Yokogawa for an inspirational Power to X Theme Day on the 7th of September at our business unit in Odense.

Herobillede Labmesse

LabDays i Aarhus

Mød vores analyseteam på LabDays i Aarhus Congress Center fra den 13.-14. september. LabDays er to intensive dage for alle, der arbejder med laboratorieteknik. Derudover vil der på messen være rig mulighed for seminarer, møder og netværk.

Tilbage til toppen

Search