Logo

Hvor mødes vi i år?

Vi glæder os altid til at komme ud på messerne for at mødes med dig, vi allerede kender og samarbejder med og til at skabe nye kontakter.

Hvad kan du opnå ved at møde os på messerne?

På messerne kan vi få en snak om dine måleopgaver og give dig gode råd om instrumentering, imens vi kigger på instrumenterne sammen. Derudover kan du få en præsentation af de seneste nyheder inden for flow, niveau, tryk, temperatur, ventiler, dataopsamling og styresystemer, kalibreringsudstyr, vandbehandling og analytiske målinger.

Kontakt os meget gerne for at lave en aftale forud for messen. Dermed sikrer vi, at vi har sat tid af til dig, når du kommer forbi vores stand og, at vi har det ønskede udstyr med på messen.

Kommende events:

Biogas Poweron 2021 16 9

Biogas PowerON i København

Mød os til Biogas PowerON konferencen den 19.-20. oktober i Scandic Spectrum i København.

169 Foodtech Logo

FoodTech i Herning Messecenter

Mød os til FoodTech i Messecenter Herning fra den 1. til 3. november 2022. FoodTech er Nordeuropas største fagmesse for fødevareteknologi og mødestedet for hele fødevareindustrien. Messen fylder i alt fem haller i Messecenter Herning, som er opdelt efter forskellige temaer og produktgrupper inden for fødevare- og teknologiområdet.

169 Logo Dialabxpo 2022 UK Sted Dato SIT

DiaLabXpo i Herning

Den 1.-3. november kan du møde vores analyseteam på DiaLabXpo i Messecenter Herning. DiaLabXpo er diagnostik- og laboratoriebranchens fagmesse, som danner rammen om viden, fremtidens løsninger, faglige events, branchens trends og networking – alt samlet på ét sted.

Stfs Døgnkursus Doegnkursusbanner Ude 16 9

STFs Døgnkursus 2022

Mød Henrik Kaagaard Hansen på STFs Døgnkursus 2022 den 4.-5. november til en snak om instrumentering og automation.

Ajour 16 9

Ajour i Odense

Mød os til Ajour den 24.-25. november i Odense Congress Center. Ajour er mødestedet for maskinmestre og andre med interesse for ledelse og teknologisk innovation, og du kan derfor møde udstillere fra brancher som forsyning, offshore, søfart, produktion, industri, automation og rådgivning.

Insatech Medarbejdere Website AHE
Annette Henriksen

Sales Coordinator


Tlf: +45 2761 4528

Email: Annette.Henriksen@insatech.com

Skriv til Annette

Tilbage til toppen

Search