Logo

På denne side kan du finde inspiration i vores case stories og teoriartikler.

Siden vil løbende blive opdateret med ny inspiration. 

God læselyst. 

IMG 1396 169

Danfoss sikrer korrekt udledning af spildevand med pH-løsning fra Thermo Fisher Scientific

På Danfoss’ renseanlæg i Nordborg har de udledningstilladelse til havet, og i den forbindelse skal de sikre, at spildevandet behandles korrekt før det udledes. Derfor tilføres spildevandet syre, base og polymer og i styringen af denne proces er pH-måling en afgørende faktor - og her blev vi spurgt til råds.

 

21RESULTATERNULSTIL
IMG 1396 169
Case Story

Danfoss sikrer korrekt udledning af spildevand med pH-løsning fra Thermo Fisher Scientific

På Danfoss’ renseanlæg i Nordborg har de udledningstilladelse til havet, og i den forbindelse skal de sikre, at spildevandet behandles korrekt før det udledes. Derfor tilføres spildevandet syre, base og polymer og i styringen af denne proces er pH-måling en afgørende faktor, og i den sammenhæng blev Insatech spurgt til råds.

IMG 1549
Case Story

Regionsapoteket Midtjylland kvalitetssikrer lægemiddelproduktion med nyt overvågningssystem

I sundhedssektoren er det afgørende at kunne dokumentere produktionsmiljøet og den efterfølgende håndtering og lagring. Derfor har vi, som samarbejdspartner for Regionsapoteket Midtjylland, leveret, installeret og idriftsat et monitoreringssystem til både Regionsapotekets afdeling i Gødstrup samt det nyopførte Regionsapotek i Aarhus, som ligger ved Aarhus Universitetshospital.

Billede 2
Case story

Flowløsning sikrer LEO Pharma stabilt flow og unødvendigt vandspild

Hos LEO Pharma oplevede de ofte problemer med at holde et stabilt flow, ved udførelsen af deres flowkalibreringer, da flowet blev påvirket af udefrakommende faktorer – f.eks., hvis trykket fra deres vandforsyning ikke var stabilt. Derfor blev vi spurgt til råds.

20230602 134125
Case story

Koppers Danmark løser udfordringer med nitrogenovervågning med clamp-on flowmåler fra Flexim

I flere år havde Koppers Danmark oplevet problemer med deres flowmåler, hvis opgave er at overvåge nitrogenflowet, så iltindholdet kan reguleres efter en fastsat grænseværdi og brandfare dermed undgås. Derfor rådgav, installerede og idriftsatte vi en ny clamp-on flowmåler fra Flexim.

16 9 KEPE Everdrup Kompressorstation
Case story

Gennemgang og validering af instrumenter på Everdrup Kompressorstation

Et hovedelement i Baltic Pipe projektet er kompressorstationen lige uden for Everdrup på Sydøstsjælland. Kompressorstationen skal hæve gastrykket i rørene, så de store mængder af gas kan sendes tværs over Østersøen til Polen – og i byggeprocessen har vores serviceteam gennemgået og valideret stationens systemer og instrumenter.

IMG 0921
Case Story

Fra klasseværelse til industri: Maskinmesterstuderende forberedes på at teste oliekvalitet med vores udstyr

På Maskinmesterskolen i Aarhus stræber de sig altid på at give deres elever den bedst mulige uddannelse, og derfor forbereder de også eleverne på de udfordringer, de kan støde på efter endt uddannelse, uanset om de ender i et job på land eller til vands.

20221223 085631
Case story

IMO-godkendt løsning sparer transformerstation tid og omkostninger i forbindelse med udledning af spildevand

Vindmølleparker forbindes via en offshore transformerstation, der via et landfast kabel transporterer parkens strøm. Storm og kraftig regn gør det vanskeligt at undgå, at vand ophober sig på platformen. For at sikre, at IMO-lovgivningen overholdes og forurenet vand, ikke skylles overbord har vi hjulpet flere af vores kunder med en IMO-godkendt løsning fra Brannstrom.

Adobestock 137799259
Case story

Doseringsløsning minimerer energi- og ressourceforbrug, og garanterer medarbejdernes sikkerhed i slikproduktion

Ønsker du at minimerer dit energi- og ressourceforbrug samt garantere dine medarbejderes sikkerhed i slikproduktionen? Så læs med her!

Engin Akyurt Pcpog06fcui Unsplash
Case story

Kontrolleret tilførsel af ilt kan fjerne jern i drikkevandsproduktionen

Råvand, der naturligt forekommer i grundvandsmagasiner i jordoverfladen, indeholder opløst jern i jernholdig Fe2+ form. Hos vandværker, der udvinder og renser vand for at gøre det velegnet som drikkevand, skal jernet fjernes for at undgå problemer med ubehagelig metallisk smag når vandet indtages eller rustpletter på tøj ved vask.

No results found

Tilbage til toppen

Search