Logo

Vi søger en teknisk projektleder, der kan håndtere opgaver inden for både maritime og industrielle sektorer. Trives du med et tæt samarbejde med tekniske teams for at sikre, at alle opgaver og ansvarsområder er klart definerede? Har du en solid erfaring med succesfuld planlægning, koordinering og gennemførelse af tekniske projekter? Så hører vi gerne fra dig!

Din rolle

Som Teknisk projektleder er hovedansvaret at sikre koordinering af tekniske ressourcer, kommunikation med interessenter, opbygge effektive relationer og opretholdelse af projektets integritet fra start til slut. Projektansvaret inkluderer håndtering af komplekse udfordringer og implementering af teknologiske løsninger, og derfor er kommunikation nøgleelementet i denne rolle. Du skal kunne samarbejde med kunder inden for både den maritime og industrielle sektor, og derudover samarbejder du naturligvis med dine kolleger på tværs af salg, udvikling og produktion. Dermed er du både internt og eksternt projektets samlingspunkt, der sikrer fremdriften og finder løsninger, når der opstår udfordringer.

Dine opgaver og ansvarsområder

 • Besøge dine kunder for at sikre projekterne kører så effektivt om muligt
 • Overvåge og sikre, at projektleverancer opfylder de tekniske specifikationer og kvalitetsstandarder
 • Evaluere detaljerede projekter, identificere milepæle og sikre realistiske tidsrammer
 • Allokering af nødvendige tekniske ressourcer, samt sikre optimal udnyttelse af tilgængelige kompetencer inden for projektteamet
 • Identificere potentielle risici og udvikle strategier for at minimere påvirkningen
 • Ansvarlig for at overholde projektbudgettet og belyse omkostningsbesparelser
 • Med til at udarbejde og definere kravspecifikationer og dokumentation i tilbudsprocesser
 • Ansvar for kontraktforhandlinger for at sikre projektets succes
 • Rapportere regelmæssigt om økonomisk status og håndtere eventuelle afvigelser

Du skal forvente ca. +10 rejsedage om året i Europa og Asien, alt efter behov.

Dine kompetencer

Din uddannelsesmæssige baggrund kan være bred. Du har evt. en baggrund som maskinmester, ingeniør, automatik- eller elektroniktekniker eller lignende. Måske du har erfaring fra kraftværk eller den maritime branche. Det forventes også at du har erfaring med compliance og kvalitetssikring inden for begge områder. Derudover har du erfaring med mekanisk konstruktion, procesprojektering og instrumentering samt design/P&I-diagrammer.

De vigtigste forudsætninger for at blive en succes som projektleder er, at du er i stand til at sikre fremdrift og rettidig levering af projekterne med din projektplanlægning. Det gør du blandt andet ved at spotte kritiske faser og prioritere, samtidig med at du kan skabe et positivt samarbejde i projektet.

Dine egenskaber

 • Du forstår komplekse tekniske koncepter og formår at formidle disse på en forståelig måde
 • Du har stærke ledelsesmæssige og kommunikative evner
 • Du har et analytisk mindset og arbejder proaktivt
 • Du er resultatorienteret og du kan opnå projektmål og deadlines
 • Du prioriterer altid kundens behov og udviser hjælpsomhed over for dine kolleger
 • Du arbejder engageret og bevarer en positiv attitude selv i hektiske situationer
 • Du trives i et miljø, hvor der sættes høje mål, og hvor tilgangen er, at ingen udfordring er for stor eller for kompleks

Standardsproget i organisationen er dansk og engelsk, og du er i stand til at levere support til kunder gennem mundtlig og skriftlig kommunikation på engelsk.

Du har gode IT- færdigheder og du er vant til MS Office og ikke mindst meget rutineret i Excel. Du er vant til at anvende af projektstyringsværktøjer.

Om Insatech A/S

Insatech har siden 1989 leveret instrumentering, kalibrering og service til industrien i Danmark. Vi har et bredt udvalg af produkter inden for blandt andet: flow, niveau, analyse, tryk, temperatur og ventiler. Derudover har vi vores eget kalibreringslaboratorium, hvor vi kan udføre akkrediterede kalibreringer til pharma industrien. Vi er kort sagt drevet af vores passion for instrumenter, procesoptimering og vores ønske om at være den komplette instrumenteringspartner. I vores Maritime afdeling, fokuserer vi på udviklingen af systemer til dataindsamling fra skibe.

Samtidig er vi engagerede i opgaver med automatisering i industrien. Vi arbejder på at implementere innovative løsninger, der automatiserer processer og optimerer effektiviteten i industrien. I Insatech har vi et mål om at drive vores forretning bæredygtigt der, hvor vi kan. Derfor forholder vi os aktivt til både indre og ydre bæredygtighed. Vi har vores hovedkontor i Præstø og vi er meget fleksible ift. din bopæl. Vi er en energisk arbejdsplads med dygtige og motiverede kolleger. Et arbejdsmiljø præget af positiv stemning, hjælpsomhed, gensidig respekt og godt humør.

Løn efter kvalifikationer, pensions- og sundhedsordning samt kantineordning.

Gode muligheder for både faglig og personlig udvikling, støttet af virksomhedens positive udvikling og langsigtede mål.

Ansøgning

Anzet A/S varetager denne rekrutteringsproces. 

Ansøgninger og samtaler afholdes løbende, så søg gerne hurtigst muligt.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte rekrutteringschef Carina Due Overbye på tlf. +45 5060 1672 eller co@anzet.dk

Søg stillingen her!
Tilbage til toppen

Search