Logo

STFs Døgnkursus 2022 den 4.-5. november kan du møde Henrik Kaagaard Hansen til en snak om instrumentering og automation. Døgnkursus foregår på:

Comwell Kolding
Skovbrynet 1
6000 Kolding

Klimaændringer kræver overvågning, stabil drift og valide kapacitetsberegninger

Klimaet ændrer sig. Vi får flere og længerevarende regnperioder, hvor vores reservoirer og distributionssystemer bliver udfordrede af de store vandmængder, og behovet for at monitorere på kvaliteten ved især opblanding af spildevand, derfor er stigende. Samtidig bliver kravene til det vand, der ledes tilbage til naturen, ikke mindre - snarere tværtimod.

Måling af opløst tørstof er derfor et afgørende kvalitetsparameter. På vores stand til STFs Døgnkursus har vi derfor vores Quadbeam Phathom sensor med, som er det oplagte valg til denne opgave.

Måske er du også udfordret med f.eks. ustabile niveaumålinger i dine slamcontainere eller pumpebrønde og du vil samtidig gerne sikre bedre data til dine kapacitetsberegninger? Er det tilfældet så lad os få en dialog om VEGApuls 80 GHz radarmålere, som er det oplagte valg til disse opgaver – målere vi selvfølgelig også har med på standen.

Så kig forbi vores stand den 4.-5. november og lad os drøfte ovenstående og andre udfordringer i dine applikationer!

Vi glæder os til dialogen med dig.

Insatech Medarbejdere Website HEKA
Henrik Kaagaard Hansen

Key Account Manager - Industry & Marine


Jylland & Fyn

Tlf: +45 2761 4518

Email: Henrik.hansen@insatech.com

Skriv til Henrik

Tilbage til toppen

Search