GE Oil & Gas

GE Oil & Gas

Insatech er dansk forhandler af GE Oil & Gas’ Masoneilan reguleringsventiler og Consolidated sikkerhedsventiler.

 

Medium_ge_oil___gas

GE Oil & Gas

GE Oil and Gas - Masoneilan og Consolidated

Masoneilan reguleringsventiler

Masoneilan har i mere end 125 år leveret reguleringsventiler til regulering af tryk og flow til offshore-, olie&gas- og den kemiske industri samt til raffinaderier og kraftværker. Masoneilans reguleringsventiler er udviklet af eksperter, omhyggeligt testet og designet til specifikke applikationer. De er kendetegnet ved en høj grad af sikkerhed og pålidelighed, der sikrer mange års omkostningseffektiv performance.

Consolidated sikkerhedsventiler

Consolidateds sikkerhedsventiler har været førende indenfor sit felt siden 1879 og er kendt for at levere pålidelige sikkerhedsventiler, der leverer op til industriens krav. Sikkerhedsventilerne anvendes på alle typer af kedelapplikationer på for eksempel kraftværker og kraftvarmeværker for at beskytte kedlerne mod overtryk. Consolidated laver også sikkerhedsventiler til olie&gas og offshore applikationer. Sikkerhedsventilerne fås i forskellige designkonfigurationer, således kunderne får den rigtige løsning til den bedste pris. Consolidated leverer både fjederbelastede og pilot-styrede sikkerhedsventiler i forskellige størrelser og materialer, der beskytter mod overtryk i selv de mest krævende applikationer.


Ventilsalg – en naturlig udvidelse af Insatechs forretningsområder

Masoneilans reguleringsventiler og Consolidateds sikkerhedsventiler er godt introduceret på det danske marked, da de har været repræsenteret af andre virksomheder igennem flere år. Da GE skulle have en ny dansk partner var Insatech et oplagt valg, da de to virksomheder har arbejdet sammen i mange år. Salget af ventilerne er en naturlig udvidelse af Insatechs forretningsområder, da vi har over 20 års erfaring med salg af procesinstrumentering. For Insatechs kunder betyder udvidelsen, at de kan samle flere af deres forretninger hos Insatech og det bliver dermed nemmere at købe procesudstyr.

GE Oil&Gas - ventiler