Logo

Ustabile målinger og udkald pga. målefejl hos Samn Forsyning, blev med VEGAPULS C21 erstattet af pålidelige målinger, ingen alarmudkald og en vognmand, der nu kun kører med fyldte containere.

Samn Forsynings anlæg er fire slamcontainere installeret, som tidligere har haft hver deres ultralydsniveaumåler monteret. Samn Forsyning oplevede dog ustabile målinger, og udkald til målingerne pga. fejl. Samtidig indikerede målerne af og til, at containerne var fyldte, selvom det ikke var tilfældet og det resulterede i, at vognmænd blev bestilt til at tømme halvfyldte containere.

Derfor besøgte vi Samn Forsyning. Her drøftede vi i fællesskab mulighederne for procesoptimering på slamcontainerne. Vi talte om de tekniske forskelle imellem ultralydsniveaumåling og radarmåling, og i samråd besluttede vi, at Samn Forsyning, som en start, skulle afprøve VEGAPULS C21 på én af deres containere.

Øjeblikkelig effekt

Efter monteringen oplevede Samn Forsyning øjeblikkeligt den ønskede procesoptimering, og VEGAPULS C21 blev derfor monteret på alle fire slamcontainere.

Udskiftningen til VEGAPULS C21 har kort fortalt resulteret i pålidelige målinger, ingen alarmudkald og ikke mindst betydet, at vognmanden nu kun bliver tilkaldt når containerne er fyldte.

Samtidig sikrer VEGA Tools App’en, at driftspersonalet nemt og overskueligt kan koble sig på målerne, via deres smartphones, hvis det skulle blive nødvendigt.

Om investeringen fortæller elektriker hos Samn Forsyning, Hans-Jørn Christiansen:

Investeringen blev hurtigt tjent hjem igen – og det har været en stor succes. Vi har ikke længere målefejl på de fire målepunkter, og så er det da også en gevinst, at vi er sikre på, at vognmanden altid kører med en fyldt container. Så han ikke skal køre flere gange end nødvendigt!

Vi takker Samn Forsyning for samarbejdet!

Samn Forsyning 169 2
Samn Forsyning 169 3
Samn Forsyning 169 4
Samn Forsyning 169
Vegatools App Samn Forsyning 169
Insatech Vegapuls C21 1
Insatech Vegapuls C21 2
Samn Forsyning 169 2
Samn Forsyning 169 3
Samn Forsyning 169 4
Samn Forsyning 169
Vegatools App Samn Forsyning 169
Insatech Vegapuls C21 1
Insatech Vegapuls C21 2
Insatech Medarbejdere Website HEKA
Henrik Kaagaard Hansen

Key Account Manager - Industry & Marine


Jylland & Fyn

Tlf: +45 2761 4518

Email: Henrik.hansen@insatech.com

Skriv til Henrik

Tilbage til toppen

Search