Logo

Pressemeddelelse

Additels nye modulære trykcontroller serie styrer automatisk trykket fra mbar op til 1000 bar i en smart rack-monterbar pakke. 

Ny serie af trykcontrollere

Additel Corporation præsenterer en ny serie af trykcontrollere (ADT773, ADT783 og ADT793). Som en del af Additels fortsatte stræben efter at imødekomme dine behov gennem innovation og automatisering, udvider disse nye controllere Additels udvalg af udstyr til automatisk trykregulering med høj hastighed og ydeevne i en modulær konfiguration. Ved bestilling kan du vælge mellem forskellige nøjagtigheder og trykområder, og med det modulære design har du mulighed for nemt at skifte trykmodeller, når dine behov ændrer sig. De helt nye controllere kan udstyres med et valgfrit ’Contamination Prevention System’ (CPS) og et barometrisk trykmodul. Den store 7" touchskærm gør den ikonbaserede brugerflade nem at betjene, og så understøtter den kommunikation via Wi-Fi, USB og Ethernet. 

Høj kontrolstabilitet og -hastighed ved et bredt trykområde 

De modulære trykcontrollere kombinerer topmoderne kontrol- og måleteknologi, modulært design og brugervenlige funktioner til at levere en kalibreringsløsning med høj hastighed. Controllerne opnår en høj kontrolstabilitet og en høj kontrolhastighed ved et bredt trykområde. Med flere basismodeller, ADT773 (LLP-model, -0,95 bar til 1 bar med indbygget pumpe), ADT783 (pneumatisk model, -0,99 bar til 250 bar) og ADT793 (hydraulisk model, 0-1000 bar med indbygget pumpe), vil sensorproducenter, kalibreringsansvarlige og teknikere kunne finde den perfekte controller, der passer til deres behov. Disse nye trykregulatorer er ideelle til brugere, der har brug for automatiseret produktion, test og kalibrering.  

Tilgængelighed:  

Additels nye linje af trykregulatorer er tilgængelig hos Insatech nu – og du kan læse meget mere om dem her: 

  • ADT773 – lavtryks controller med indbygget pumpe 
  • ADT783 – Mid-range controller med trykområde op til 250 bar (pneumatisk)
  • ADT793 – Højtryks controller med indbygget pumpe med trykområde op til 1000 bar (hydraulisk)     

Om Additel 

Additel Corporation er en af de førende internationale leverandører af udstyr til proceskalibrering. Additel Corporation er dedikeret til design og produktion af håndholdte testværktøjer og bærbare kalibratorer til præcisionskalibrering af tryk og testinstrumentering inden for procesindustrien. Med 19 års erfaring i branchen har Additel med succes udviklet tørblokskalibratorer, referencetermometre, trykcontrollere, bærbare automatiserede trykkalibratorer, håndholdte digitale trykkalibratorer, dokumenterende proceskalibratorer, multifunktionelle proceskalibratorer, digitale trykmålere samt forskellige kalibrerings- og testpumper. 

ADT773 16 9

Additel ADT773 trykcontroller

Controllerserien ADT 773 er optimeret til arbejdet med lavt tryk, da den anvender Additels gennemprøvede lavtrykspumpeteknologi i kombination med styringsegenskaber. Trykområde fra -380 inH2O (-0,95 bar) til 400 inH2O (1 bar). Trykcontrollerne er særlig anvendelig til dig, der kræver automatiseret produktion, test og kalibrering.

ADT783 Page1

Additel ADT783 trykcontroller (pneumatisk)

Controllerserien Additel 783 er optimeret til høj hastighed til tryk uden at gå på kompromis med nøjagtighed og stabilitet. Serien er udviklet til dig, der kræver automatiseret produktion, test og kalibrering. Trykområde fra -0,99 til 250 bar.

ADT793 正视图

Additel ADT793 trykcontroller

Trykcontrolleren Additel 793/793W (vand/olie) kombinerer den nyeste kontrol-/måleteknologi, modulopbygget design og brugervenlige funktioner i en brugervenlig enhed. Additel 793 giver trykkontrol op til 15.000 psi (1.000 bar). Tryk controlleren er udviklet til dig, der kræver automatiseret produktion, test og kalibrering. ADT793 accepterer et ADT151 dual-range trykmodul ud over et barometrisk trykmodul. Det giver dig mulighed for hurtigt at dække en bred vifte af tryk.

Insatech Medarbejdere Website MOK
KONTAKT VORES EKSPERT

Morten Valhøj Kristensen

Product Manager - Calibration


Tlf: +45 2085 6070

Email: Morten.Kristensen@insatech.com

Skriv til Morten

Tilbage til toppen

Search