Logo

Mød os på FMI industridag (DALO Industry Days) den 24.-25. august 2022 i Ballerup Super Arena.

Hvis du deltager på Forsvarsministeriets FMI industridage, så slå et smut forbi stand 156 i Top Danmark Hallen og få en snak med Henrik Kaagaard Hansen og Henrik Nielsen omkring driftsoptimering af skibe og køretøjer med tilstandsovervågning og instrumentering.

Det kunne for eksempel være bedre vand- og olieanalyser, der kan hjælpe dig med at opdage problemer, der ellers kunne være ført til et driftsstop.

Eller instrumentering såsom flow-, tryk- og niveaumålere til nye skibe eller til udskiftning af nuværende udstyr ombord. Derudover kan de også bruges til at optimere dit brændstofforbrug, så du kan spare både penge og mindske CO2 udledningen.

Læs mere og tilmeld dig

Om DALO Industry Days

FMI Industridag er et tilbagevendende årligt arrangement, som siden første gang i 2012 kun er vokset. Industrimessen er Danmarks største udstilling af materiel fra forsvarsindustrien, og henvender sig primært til danske virksomheder, der fremstiller materiel og udvikler teknologi til Forsvaret og Beredskabet.

FMI Industridag byder på en unik mulighed for dialog med FMI tekniske sagsbehandlere og chefer samt repræsentanter fra forsvaret og en række offentlige myndigheder, bl.a. indkøbere fra Politiet, repræsentanter fra Beredskabsstyrelsen m.fl. Ligeledes giver dagen også enestående mulighed for at netværke med andre danske virksomheder med interesse for eller tilknytning til det danske forsvar.

Insatech Medarbejdere Website HEKA
Henrik Kaagaard Hansen

Key Account Manager - Industry & Marine


Jylland & Fyn

Tlf: +45 2761 4518

Email: Henrik.hansen@insatech.com

Skriv til Henrik

Insatech Medarbejdere Website HNI
Henrik Nielsen

Sales Manager


Tlf: +45 2761 4538

Email: Henrik.Nielsen@insatech.com

Skriv til Henrik

Insatech Medarbejdere Website KRA
KONTAKT VORES EKSPERT

Kenneth Andersson

Senior Sales Engineer - Marine, Industry & Projects


Tlf: +45 2085 6078

Email: Kenneth.Andersson@insatech.com 

Skriv til Kenneth

Tilbage til toppen

Search