Logo

Mød os til Danske Vandværkers fagmesse fredag d. 27. januar 2023, i Roskilde Kongres- og Idrætscenter, hvor vi sammen med andre førende leverandører indenfor vandbranchen, viser produkter og ydelser frem.

Kom og mød vores kollega Louise Vang Aahauge og Martin Bymose fra DGE Miljø- og Ingeniørfirma, der sammen står klar til, at inviterer dig indenfor til et kig i RemUVe traileren, vores mobile vandbehandlingsanlæg. Anlægget kan ved en proces der kaldes avanceret oxidation, bryde bindingerne i f.eks. pesticidresten DMS, der i stadig højere grad findes i vores drikkevand.

Du får mulighed for, at kigge nærmere på anlægget og få en snak om teknologien, samt hvad vi med RemUVe, kan gøre for netop jeres vand.

Hvad er RemUVe?

RemUVe er en vandbehandlingsteknologi, der sikrer én af vores allervigtigste ressourcer: Vores vand.

I anlægget nedbrydes blandt andet pesticider og klorerede opløsningsmidler, ved at kombinere UV-lys med en yderst nøjagtig dosering af brintoverilte. Kapaciteten kan skaleres afhængigt af behov og teknologien er let og omkostningsbesparende at installere, drifte og vedligeholde for både små og store vandværker.

Læs mere om fagmessen og tilmeld dig her
Insatech Medarbejdere Website LOAA
KONTAKT VORES EKSPERT

Louise Vang Aahauge

Product Specialist - RemUVe / Internal Sales Support - Valve Spare parts


Tlf: +45 2761 4531

Email: Louise.Aahauge@insatech.com

Skriv til Louise

Tilbage til toppen

Search