Logo

Mød os og Hamilton Process Analytics på DiaLabXpo

Mød vores leverandør Hamilton, når vi sammen deltager på DiaLabXpo den 1.-3. november i Herning – du finder os på stand M9854.

Her står både vores og Hamiltons analyseeksperter klar til en snak om blandt andet Hamiltons nye sensorer: CO2NTROL og Dencytee Total Cell Density (TCD).

CO2NTROL er Hamiltons vedligeholdelsesfrie, solid-state arc sensor til in-line måling af opløst kuldioxid. Sensoren måler DCO2 direkte, hvilket sikrer dig en bedre målenøjagtighed og lavere ejeromkostninger. 

Derudover kan du få et indblik i Hamiltons Dencytee Total Cell Density sensor, der er designet til overvågning af celledensitet i fermenteringsprocesser med lav densitet. Sensoren holder desuden lysintensiteten konstant – og det bidrager til et bredere måleområde.

Vi glæder os til at se - og inspirere - dig på DiaLabXpo!

Mere om DiaLabXpo: 

DiaLabXpo er diagnostik- og laboratoriebranchens fagmesse, som danner rammen om viden, fremtidens løsninger, faglige events, branchens trends og networking – alt samlet på ét sted. Her kan du glæde dig til at netværke med vigtige beslutningstagere og skabe nye relationer.

Læs mere på DiaLabXpos hjemmeside
Tilbage til toppen

Search