Logo

Mød os til FoodTech i Messecenter Herning fra den 1. til 3. november 2022. FoodTech er Nordeuropas største fagmesse for fødevareteknologi og mødestedet for hele fødevareindustrien. Messen fylder i alt fem haller i Messecenter Herning, som er opdelt efter forskellige temaer og produktgrupper inden for fødevare- og teknologiområdet.

Vi ved, at der er hård konkurrence i den danske fødevarebranche og med stigende energipriser, er det ikke blevet bedre. Derfor står vi, som din komplette instrumenteringspartner, klar til at hjælpe dig med at optimere dine processer.

Vi kan for eksempel hjælpe dig med instrumenter, der reducerer råvarespild eller optimerer dine energitunge processer. Dermed kan du spare penge i hverdagen og gøre din virksomhed mere konkurrencedygtig.

Så kig forbi vores stand og lad os tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig!

Vi har blandt andet hjulpet:

🥤 Bryggerier med UV-pasteuriseringsanlæg til deres sodavandsproduktion
🌊 Bryggerier med pH-neutraliseringsstyring til deres spildevandstanke
🍯 Sukkerfabrikker med blandingsanlæg, der sørger for en optimal sukkerprocent i melasse til køer

Derudover ved vi, at det kan være svært at finde teknisk faglærte medarbejdere. Oplever du det samme? Så kan du gøre brug af vores team af serviceteknikere, der kan hjælpe dig med opstart, service og kalibrering af dine instrumenter uanset brand.

Læs mere på FoodTechs hjemmeside
Tilbage til toppen

Search