Logo

Er du den dygtige, engagerede og udadvendte projektingeniør, der ønsker at arbejde med projektgennemførelse og programmering af kundespecifikke automationsløsninger? Så er denne stilling sikkert noget for dig.

Insatech A/S er i vækst og er Danmarks førende leverandør af procesudstyr og løsninger til procesindustrien. Virksomheden forener et heldækkende sortiment med stor teknisk kompetence og kvalificeret rådgivning og henvender sig bredt til procesindustrien. De primære kunder ligger indenfor følgende industrier: pharma, fødevarer, kemi, energisektoren, marine, off-shore og anlægsbyggere.

Stillingen

Vi søger en dygtig automationsingeniør til projektgennemførelse og programmering af kundespecifikke automationsløsninger, herunder PLC-styringer, HMI operatørsystemer, Scada løsninger, samt øvrig automatik indenfor virksomhedens brede program af løsninger indenfor procesinstrumentering.

Du bliver en aktiv del af vores projekt- og automationsgruppe på i alt 7 dygtige projektledere og ingeniører/teknikere, og du vil ligeledes komme til at arbejde tæt sammen med vores kunder og dine kolleger i salgs- og serviceafdelingen.

Der er tale om en meget alsidig stilling, hvor du kommer til at arbejde med alle dele i projektforløbet, så udover at arbejde med PLC-programmering, skal du også udarbejde funktionsdesign, deltage i test, samt projektere og dokumentere el- og automationsdelen på dine opgaver.

Faglige kvalifikationer:

Vi forventer, at du har stor interesse og relevant baggrund indenfor automatik og procesområdet, gerne med en kombination af praktisk erfaring og teoretisk uddannelse, evt. som automatiktekniker, industrielektriker eller anden relevant el- eller automationsuddannelse.

Du har stor erfaring med PLC-programmering, HMI-programmering, Scada-systemer, samt generelle proces-instrumenteringsprodukter og industrielle bus-systemer og netværk. Endvidere har du erfaring med projektarbejde og er vant til at arbejde med udgangspunkt i de regler og standarder, der er gældende indenfor området, herunder GAMP. Det er også vigtigt, at du er en rutineret bruger af vores tegneprogram PC-Schematic.

Det er en fordel, hvis du har arbejdet i en funktion, hvor du har været i dialog med kunder/salgskanaler ifb med kundetilpassede opgaver og teknisk afklaring af kundeprojekter og evt. support/trouble-shooting.

Du kan kommunikere ubesværet på dansk og engelsk i både skrift og tale. Du er rutineret bruger af MS Office pakken.

Personlige kvalifikationer:

Du motiveres af at arbejde med kompleks automation og er sandsynligvis allerede i dag en dygtig og anerkendt automationstekniker, der er vant til at arbejde med opbygning af maskinautomation.

Du evner at bevare overblikket, når systemerne bliver komplekse, du er helhedsorienteret, ihærdig, grundig og vedholdende som person, og det er naturligt for dig at færdiggøre arbejdet samt have kontrol over hele processen lige fra den første idé til sluttest og dokumentation.

Du har gode kommunikations- og samarbejdsevner samt en serviceminded indstilling. Ord som struktureret, initiativrig, engageret og kvalitetsbevidst kendetegner dig og den måde, du arbejder på.

Det er vigtigt, at du er udadvendt, har en kommerciel forståelse, samt at du er den ”proaktive” type, der formår at vedligeholde og udbygge langvarige værdiskabende relationer, både til kunder, leverandører og kolleger.

Der tilbydes:

En ansættelse i en flad organisation, hvor der ikke er langt fra idé til handling, og hvor vi arbejder efter en udpræget entreprenør- og igangsætterånd. Det betyder:

  • En energisk arbejdsplads med dygtige og engagerede kolleger, hvor professionalisme er i højsædet
  • En grundig oplæring indenfor tekniske og markedsmæssige forhold
  • Gode muligheder for såvel faglig som personlig udvikling
  • Et arbejdsmiljø præget af positiv stemning, hjælpsomhed, gensidig respekt og godt humør
  • Løn efter kvalifikationer, pensions- og sundhedsordning samt kantineordning

Virksomheden lægger vægt på at løse opgaverne effektivt og til kundernes fulde tilfredshed, samtidig med at arbejdet udføres i et rart og uformelt miljø. Der lægges i øvrigt vægt på værdierne, frihed under ansvar, respekt for hinanden og hinandens arbejde samt fokusering og enkelhed.

Der tilbydes et spændende, meget selvstændigt og varieret job i en virksomhed, hvor omgangstonen er fri, og hvor en stor selvstændighed og positiv samarbejdsvilje giver meget frie rammer i jobbet. Du vil få supplerende uddannelse efter behov, så opgaverne kan løses på et højt fagligt niveau.

Ansøgning og kontakt

Hvis du er interesseret i ovenstående, så send en e-mail med din ansøgning og CV, som vedhæftede filer til: kd@profilsearch.dk

Ønsker du yderligere information om virksomheden og om stillingen, er du velkommen til at kontakte personalekonsulent Kim Devantier fra Profil Search på tlf. 20 21 89 09.

Os som virksomhed

Insatech A/S blev etableret i 1989 og har haft en positiv udvikling til i dag, hvor vi er lidt over 70 medarbejdere. Vi har base i det sydsjællandske og er en kernesund og økonomisk velfunderet virksomhed, der gennem innovation og planlagt vækst, er Danmarks mest anerkendte leverandør af procesautomationsløsninger til industrien.

I 2005 blev vi en del af Addtech AB, Stockholm, Sverige. Den væsentligste grund til dette er at sikre de nødvendige ressourcer for den planlagte vækst i et til stadighed konkurrencepræget globalt orienteret marked. Ved at arbejde sammen på tværs i Norden med andre firmaer, og som en del af en meget større og kraftfuld organisation, har vi de nødvendige ressourcer til at sikre en positiv fremtid for Insatech A/S, vore kunder og leverandører.

Læs mere under om os.

Tilbage til toppen

Search