Logo

Mød vores marineteam på SMM 2022 den 6.-9. september i Hamborg, Tyskland.

Overvågning af brændstofforbrug og performance

Da brændstof er det vigtigste forbrugsstof om bord på ethvert fartøj, samtidig med at det er den største variabel i driften, er det det bedste sted at opnå besparelser i dine driftsudgifter (OPEX).

Besøg vores stand på SMM, og lad os få en snak om mulighederne med vores Fuel Consumption og Performance systemer, der giver dig mulighed for at måle effekten af ​​ændringer foretaget ombord direkte, og effektivt fremvise den økonomiske påvirkning af enhver handling.

Læs mere om vores systemer:

SMM 2022 kort fortalt:

Digital transformation såvel som klimaændringer og den maritime energiomstilling kræver banebrydende, implementerbare løsninger – de er alle i centrum ved det 30. SMM i Hamborg i september. Med et udvidet spektrum af nøgleområder og yderligere præsentationsformater følger den førende internationale messe, for den maritime industri, forandringen på tætteste hold.

Maritime industriprofessionelle fra alle dele af verden vil få det komplette overblik over innovationer fra alle sektorer, og selvfølgelig vil de igen nyde muligheden for live-møder på messepladsen såvel som til handelskonferencerne.

Så tag del i denne længe ventede branchebegivenhed og brug den til at få målrettede kontakter til markedsledere og nytilkomne samt til bæredygtigt at udvide dit personlige forretningsnetværk.

Læs mere på SMM's hjemmeside
Insatech Medarbejdere Website HNI
Henrik Nielsen

Sales Manager


Tlf: +45 2761 4538

Email: Henrik.Nielsen@insatech.com

Skriv til Henrik

Tilbage til toppen

Search